אף בית החלמה .איזה בית החלמה מקבל תינוק בן חודשיים?
טלז סטון ואם וילד עד חודש
ביכורים עד חודשיים על היום
אף בית החלמה .איזה בית החלמה מקבל תינוק בן חודשיים?
יש מעט זוגות אבל בהחלט הם קיימיםשואלת בשביל אחותי -
אשמח לשמוע שוב ממי ששהתה בביכורים לאחרונה האם מקובל לבוא עם הבעל ,איך זה בחדר אוכל, ישנם עוד זוגות?
כי בהדסה ביבי יש מלא זוגות חרדים, יותר נכון מי שבאה לבד קצת משתעממת...
?!
אא"כה יש סיבה מיוחדת כמו פג/ט"נ וכד'אף בית החלמה .
טלז סטון ואם וילד עד חודש
ביכורים עד חודשיים על היום
בטלזסטון הכל כרגילמישהי יודעת מה קורה עכשיו בבתי החלמה בגל הקורונה הנוכחי?
האם אוכלים בחדר אוכל או בחדר? חייבים תו ירוק? אפשר מבקרים בכלל? ילדים יכולים לבקר?
איפה אין סיכון?רק צריך מסכות בחדר תינוקות.
אבל לדעתי יש סיכון להידבק שם.
לדעתי בד"כ אישה אחרי לידה לא נמצאת כ"כ הרבה זמן בחשיפה לכ"כ הרבה אנשים כמו שיש בבית החלמה בחדר האוכל/חדר הנקה וכדו'.איפה
אין סיכון?
לא זוכרת מצב כזה...
אם אין לה ילדים במוסדותלדעתי בד"כ אישה אחרי לידה לא נמצאת כ"כ הרבה זמן בחשיפה לכ"כ הרבה אנשים כמו שיש בבית החלמה בחדר האוכל/חדר הנקה וכדו'.
לתשומת לבכן, שני הלילות בחינם הם לא בחדר פרטי, אלא בחדר עם נשים נוספות.יש גם בתי חולים שנותנים לילה חינם (הדסה, ביקור חולים)
ויש ארגונים שנותנים לילה נוסף חינם למי שגרה בביתר/מ"ע/בית שמש ונרשמת דרכם ללידה בהדסה
בהדסה בייבי 2 לילות בחדר פרטילתשומת לבכן, שני הלילות בחינם הם לא בחדר פרטי, אלא בחדר עם נשים נוספות.
אני ניצלתי את ההטבה גם מהדסה וגם מארגון הזה (קוראים לו שערי רווחה) והעדפתי שני לילות, אז הייתי בביכורים עם עוד שתיים בחדר.
אני כבר לא זוכרת בדיוק, אבל נראה לי שהייתה אופציה של לצרף את שתי ההטבות ללילה אחד בחינם בחדר פרטי.
וכמובן שיכולתי להוסיף עוד כסף ולהיות שני לילות בחדר פרטי.
מה העלויות היום? ניסיתי לחפש מידע ברשת ללא הצלחהמקסים הייתי לפני חודשיים באם וילד ויומיים בביכורים אם וילד הרבה יותר כייף נעים מנוחה אחרי לידה האחיות בתינוקה פצצה אם את אומרת תודה כל פעם לאחות ראשית את מקבלת יחס מדהים ושאר המטפלות החרדיות מאלפות האוכל יותר טעים ומגוון מביכורים הייתי בחדר משותף למעלה
שערי רווחה- אם נרשמים דרכם ללידה בעין כרם, וגרים בביתר/מודיעין עילית/בית שמשסליחה על ההקפצה- מכירות ארגונים שנותנים לילה נוסף בביכורים?
לחכות שיתפנה חדר אחר זה אופציה?מחילה על ההקפצה:
בית החלמה טלזסטון, מקום פנוי רק בקומת מחסנים ...
יש טעם להגיע או עדיף להישאר בבית?
(לא מתחברת לבתי החלמה אחרים...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: