דרוש מידע מחפשת בית החלמה לאחר הלידה......מה ממליצים?

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
שואלת בשביל אחותי -
אשמח לשמוע שוב ממי ששהתה בביכורים לאחרונה האם מקובל לבוא עם הבעל ,איך זה בחדר אוכל, ישנם עוד זוגות?
כי בהדסה ביבי יש מלא זוגות חרדים, יותר נכון מי שבאה לבד קצת משתעממת...
?!
יש מעט זוגות אבל בהחלט הם קיימים
בחדר אוכל בכלל יש אפשרות להביא את הבעל גם לארוחה חד פעמית, אז יש נוכחות של גברים.
קצת לא נעים לדעתי שזה משותף, היה יותר חכם אם היה חדר נפרד לזוגות וחדר אחד ליולדות

D

Deleted 66182

אורח

אתי ק

משתמש רשום
D I G I T A L
מישהי יודעת מה קורה עכשיו בבתי החלמה בגל הקורונה הנוכחי?
האם אוכלים בחדר אוכל או בחדר? חייבים תו ירוק? אפשר מבקרים בכלל? ילדים יכולים לבקר?

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהי יודעת מה קורה עכשיו בבתי החלמה בגל הקורונה הנוכחי?
האם אוכלים בחדר אוכל או בחדר? חייבים תו ירוק? אפשר מבקרים בכלל? ילדים יכולים לבקר?
בטלזסטון הכל כרגיל
רק צריך מסכות בחדר תינוקות.
אבל לדעתי יש סיכון להידבק שם.

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לדעתי בד"כ אישה אחרי לידה לא נמצאת כ"כ הרבה זמן בחשיפה לכ"כ הרבה אנשים כמו שיש בבית החלמה בחדר האוכל/חדר הנקה וכדו'.
אם אין לה ילדים במוסדות
זה יכול להיות נכון...

חסידויסית

משתמש מקצוען
התגרתי מכל הדיבורים על אוכל טוב.... מתגעגעת לטלז סטון...שנים שלא זכיתי להיות שם. הצחיקה אותי כל הברברת על היאכנעס והרעש והבלגן וכו. תמיד הייתי באה לבד, לא מתעניינת יותר מידי בסובבות, ונהנית מאוכל טוב, שינה רציפה בלילה, ו.... ערימה מכובדת של ספרי קומיקס מהספריה, כי רק את זה מצליח המוח שלי לעכל אחרי לידה. אז מזל טוב והרבה נחת!!!

גברת חוקרת

משתמש פעיל
יש גם בתי חולים שנותנים לילה חינם (הדסה, ביקור חולים)

ויש ארגונים שנותנים לילה נוסף חינם למי שגרה בביתר/מ"ע/בית שמש ונרשמת דרכם ללידה בהדסה
לתשומת לבכן, שני הלילות בחינם הם לא בחדר פרטי, אלא בחדר עם נשים נוספות.
אני ניצלתי את ההטבה גם מהדסה וגם מארגון הזה (קוראים לו שערי רווחה) והעדפתי שני לילות, אז הייתי בביכורים עם עוד שתיים בחדר.
אני כבר לא זוכרת בדיוק, אבל נראה לי שהייתה אופציה של לצרף את שתי ההטבות ללילה אחד בחינם בחדר פרטי.
וכמובן שיכולתי להוסיף עוד כסף ולהיות שני לילות בחדר פרטי.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
לתשומת לבכן, שני הלילות בחינם הם לא בחדר פרטי, אלא בחדר עם נשים נוספות.
אני ניצלתי את ההטבה גם מהדסה וגם מארגון הזה (קוראים לו שערי רווחה) והעדפתי שני לילות, אז הייתי בביכורים עם עוד שתיים בחדר.
אני כבר לא זוכרת בדיוק, אבל נראה לי שהייתה אופציה של לצרף את שתי ההטבות ללילה אחד בחינם בחדר פרטי.
וכמובן שיכולתי להוסיף עוד כסף ולהיות שני לילות בחדר פרטי.
בהדסה בייבי 2 לילות בחדר פרטי

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
משהי היתה באם וילד לאחרונה?
אשמח לשמוע מה החוויות

איי

משתמש רשום
מקסים הייתי לפני חודשיים באם וילד ויומיים בביכורים אם וילד הרבה יותר כייף נעים מנוחה אחרי לידה האחיות בתינוקה פצצה אם את אומרת תודה כל פעם לאחות ראשית את מקבלת יחס מדהים ושאר המטפלות החרדיות מאלפות האוכל יותר טעים ומגוון מביכורים הייתי בחדר משותף למעלה

נערך לאחרונה ב:

אבא תודה על הכל

משתמש צעיר
הייתי באם וילד לפני שנתיים,
האוכל טוב מאד, החדרים יפים ונעימים, הייתי בחדר לבד,
התינוקת הייתה איתי כך שאין לי הרבה מידע על התינוקיה, אבל המטפלות נראות נחמדות ומקסימות.
יש אווירה נחמדה מאד בחדר האוכל ובחדר ההנקה, החלק החברתי נעים ומוסיף.

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מקסים הייתי לפני חודשיים באם וילד ויומיים בביכורים אם וילד הרבה יותר כייף נעים מנוחה אחרי לידה האחיות בתינוקה פצצה אם את אומרת תודה כל פעם לאחות ראשית את מקבלת יחס מדהים ושאר המטפלות החרדיות מאלפות האוכל יותר טעים ומגוון מביכורים הייתי בחדר משותף למעלה
מה העלויות היום? ניסיתי לחפש מידע ברשת ללא הצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה