אני הייתי בטלז סטון ,ביכורים ואם וילד,
טלז סטון האוכל הכי טוב ובשפע אבל סגנון הגשה ביתי ופשוט אבל מאד טעים !! אך כל המקום ישן יותר... אמנם הייתי בקומה הישנה אבל חדר עם שירותים ואמבטיה משופצים, מהאוירה לא התלהבתי, מרב נשים את לא מוצאת את עצמך, יושבות 8 נשים בשולחן , בדר"כ יש הרבה שמגיעות עם חברה/שכנה /מישהי מוכרת ואת לא מוצאת את עצמך , כל פעם את פוגשת מישהי אחרת וצריכה מחדש לשמוע את סיפורי הלידה שליה, התינוקיה היתה מצויינת אבל לא ראיתי את היחס המדהים שכולם מדברים אליו, באבל אמת היה שקט ץץץ
בביכורים הייתי כשהיה ברמדה , אז מבחינת המלון ,והמראה לא התלהבתי ,זה די מיושן, האוכל היה נחמד אבל פחות בשפע אבל דווקא זה שהיה קטן ומעט נשים היה נחמד , פגשת בחדר הנקה ובחדר אוכל את אותם נשים והתפתחה שיחה נחמדה ... אוירה יותר ביתית ..
התינוקיה היתה מדהימה , יחס מהמם!!
באם וילד -הכי נהניתי וכנראה שאחזור לשם ... היה אוכל טעים בסטייל של מלון, אולי פחות שפע וגיוון מטלזסטון אבל לא היה חסר לי כלום.. לקחתי חדר זוגי עם וילון ,היה מעוצב בסטיל של מלון ,כל המקום נעים ויפה, וגם לא המוני מדי כמו טלזסטון , מצד שני יש מספיק עם מי לדבר בחדר הנקה או בחדר אוכל, גם שולחנות יותר קטנים בחדר אוכל( של 4 ) שזה היה הרבה יותר נחמד , הבעיה היחידה היתה התינוקיה שהיו צרחות כל הזמן .... וראיתי שהצוות פשוט לא משתלט, אבל מבחינת נחמדות של הצוות לא היה חסר להם כלום, התינוקת שלי היתה רגועה אז פחות הלחיץ אותי... אבל זה נושא שבעיני היה טעון שיפור, שמעתי שהיום יותר טוב, זה היה לפני 3 שנים, רוצה לבדוק את זה שוב..