הארוחה אז כבר לא נשאר. בטלז סטון יש מהכל גם אם תגיעי ברגע האחרון.
אם הגעת אחרי הכל גם יש אופציות... חחח אפפ'ם לא נשארתי רעבה גם כשהגעתי אחרי הכל
הארוחה אז כבר לא נשאר. בטלז סטון יש מהכל גם אם תגיעי ברגע האחרון.
גם אני מצטרפת בחוםאין על ביכורים!!!!
נכון, מצטרפת לתגובתך, ענין הגברים מאוד הציק והעיק כשהייתי (ברמדה לפני 5 שנים) והם טענו שאין להם מה לעשות, לא היה להם חדר אוכל בנפרד והם ממש עשו טובה שהסכימו להביא מחיצה לאלו שהיו עם הגברים (רק אני סולדת מזה??? כאילו, תנו לנפוש עוד קצת בנשיות שלנו...) אבל בפועל הגברים נעמדו יחד איתי לקחת אוכל.לפני תקופה הלכתי לביכורים
אחרי מלא המלצות פה.
האמת התאכזבתי בגדול.
נכון, החויה המלונאית גבוהה יותר.
אבל:
עיצבן אותי בחדר האוכל,
לעמוד בתור מאחורי גברים, שלוקחים אוכל באופן עצמאי.
הרגשתי לא נעים.
כמו"כ מכיון שניתן לשהות לכתחילה עם בן הזוג
גברים מסתובבים לך בשטח אפילו באמצע הלילה
מה שמחייב הרבה יותר בשיחות הנשיות של אמצע הלילה
או כשיוצאים לתינוקיה.
כמו"כ כשאני הייתי,
היו בחדר אוכל ארועים מוזמנים של ארוע רב משתתפים
אז לבעלים נותרה הברירה לאכול בשולחנות שמול הבר...
בקיצור נכנסו לתוך הקישקעס..
לי אישית זה הפריע מאד!!!
שאלת על האוכל,
אולי אני לא הכתובת
פעם אחרונה שהייתי הן היו מקסימות!מה לגבי התינוקיה?
בטלזסטון הן מיוחדות ממש. מישהי יכולה לתאר איך בביכורים ובאם וילד?
התיאור של התינוקיה- הוא על התינוקיה בביכורים או בטלז סטון?שאלת על האוכל,
אז טלזסטון, זה אוכל ביתי, שפ ע עצום, אבל אוכל פשוט פשוט.
אליי לא מדבר לא גבינות מתוקות, ולא פודינג ולא מאכלים ביתיים של פעם. בשרי בכלל שם סופר שמרני.
בביכורים (מלפני שנה) זה אוכל מלונאי, כמו במסעדות. מוקרמים המון המון (בוקר וערב) משמינים שם ממש...
בבשרי היה שפע של 6 סוגים שאין מצב שלא מצאת משהו, ולא דברים קלאסיים ושבלוניים, הכל מעניין.
והשקט, והנקיון!
ההבדל הוא בין אוכל שמרני וביתי, לבין אוכל מודרני ומעניין.
ויש שם מכונת קפה זמינה 24/6, בדיוק בשבילי.
ושאלו על התינוקיה, אז מה שאהבתי שם, הן האחיות שכאילו משרתות רק אותך.
באיזה חיוך הן קיבלו את הבן שלי "וואו איזה כייף כזה תינוק מתוק במשמרת שלי " אז נכון שהצחיק אותי והייתי בטוחה שהיאעושה את זה לעוד 20 אמהות, אבל זה כייף שככה מקבלים אותך. והכל בחיוך באכפתיות.
הייתי שם לפני כמה חודשיםושאלה לכל אלו שממליצות על טלזסטון- האם האוכל שם הוא שמרני ופשוט או שיש שם גם בשרי מעניין ומוקרמים למיניהם?
אני הייתי לפני כשנה אחותי היתה לפני כחודש באם וילד ובביכוריםמי הייה באם וילד לאחרונה?
איך שם?
עדיף ליסוע עד ביכורים?
אם את בחדר פרטי ברור שאת יכולה לקחת אותו אליך. הוא שלך, לא...מה המחיר לחדר
פרטיהכי פשוט באם וילד?
והאם אפשר להשאיר את התינוק גם בלילה בחדר פרטי?
לא יודעת,בביכורים (מלפני שנה) זה אוכל מלונאי, כמו במסעדות. מוקרמים המון המון (בוקר וערב) משמינים שם ממש...
בבשרי היה שפע של 6 סוגים שאין מצב שלא מצאת משהו, ולא דברים קלאסיים ושבלוניים, הכל מעניין.
הכוונה שהחדר יהיה באותה הקומה של התינוקיה?חדר יחד עם התינוקיה,
מצטרפתהייתי "בטלזסטון" ובאם וילד, שניהם לא מושלמים, התינוקיה בטלזסטון מעולה! שקט שם, באם וילד צרחות
קורעות לב, האוכל באם וילד טעים מאד! אך בצמצום, בטלזסטון טעים ובשפע, ממליצה על טלזסטון, חוץ מזה שהמנקה נכנסת פתאום בלי רשות! שזה מש חוצפה, עוד משהי נתקלה בזה?
כן, גם אני הייתי בהלם!אך בצמצום, בטלזסטון טעים ובשפע, ממליצה על טלזסטון, חוץ מזה שהמנקה נכנסת פתאום בלי רשות! שזה מש חוצפה, עוד משהי נתקלה בזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: