אפשר להגיע,כמו כן בביכורים אפשר לבוא עם הבעל? וכמה תוספת?
לגבי הדסה בייבי-אשמח לדעת איך ביכורים לעומת הדסה בייבי,
ביכורים סזה קומה/ קומות בתוך מלון הנביאים.משהי יודעת אם יש אפשרות להגיע לביכורים גם לא אחרי לידה?
ואם בכלל יש אופצייה להגיע לביכורים לא כיולדת
לא חשוב לה החזריםביכורים סזה קומה/ קומות בתוך מלון הנביאים.
ככזה - אין שום בעיה להגיע לשם, כמו כל אורח אחר במלון. לגבי החזרים מקופ"ח - אין לי שמץ
היית שם לאחרונה?מבחינת האוכל - האוכל אכיל, אבל ממש לא ברמה גבוהה.
כל מילה!אני הייתי רק בטלז סטון
אף פעם לא חשבתי שזה סמינר...
תמיד בחדר פרטי
אוכל טעים בשפע, פינוק והבראה אמיתית
ומה שלי מאד חשוב זה המקצועיות והמסירות של העובדות שם
גם מבחינת מקצועיות לתינוקות לשים לב לצרכים ואם יש חלילה משהו
וגם אם אישה לא מרגישה טוב אז חייב צוות מיומן לשים לב, והצוות בטלז סטון עם נסיון רב בזה (מנסיון...)
הצוות בתינוקיה מהממות הם מחזיקות את התינוקות המון ביחס לתינוקיות והשקט שם בתינוקיה זה מדהים
(כמובן שיש שעות פחות אבל לרוב זה כך)
וגם אם חלילה קורה שהאמא צריכה לצאת חזרה לבי"ח הם נותנים לתינוק הזה יחס מועדף פינוק והכל שהאמא תהיה הכי רגועה והבייבי יקבל כל צרכו.
יכול להיות שהמבנה ישן קצת לא הייתי במקומות אחרים- אבל זה לא מפריע (לי בכ"א) האמבטיות חדשות הכל נקי פיקס
הקומה הרביעית באמת חדשה מאד ומפנקת - יותר יקרה
בשבילי זה משהו לחלום עליו 9 חודשים!!!
גסתי היתה בבכורים לפני חמישה חוד' היא טענה לי שאין מבחר כל כך גדול כמו בטלז סטון ויש דברים שאם לא באים בתחילת הארוחה אז כבר לא נשאר. בטלז סטון יש מהכל גם אם תגיעי ברגע האחרון.גם אני אשמח לדעת יותר על ההבדלים באוכל. טלזסטון נחשב מאוד מפנק ברמה ובשפע ובמגוון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: