איזה שואב יש לך?טוב, עכשיו ראיתי את האשכול ובא לי להביע את דעתי...
לפני שנה קניתי לאשתי מתנה את המכשיר, אמנם הוא לא היקר אבל אני מאמין שהם אותו רעיון
אני מתחרט על כל רגע שקניתי אותו! סתם מפרסמים אותו בכל מקום והוא לא שווה כלום!!!
קודם כל אין לו ריח כמו של שטיפה רגילה, אין על הריח הטוב של נוזל רצפות ובמכשיר חייב לשים ריח מיוחד שלהם שתוך 2 שניות הוא נעלם
לאחר הניקיון צריך וחייב לנקות את המכשיר כי אם לא אז עובר יום אחד וכבר מגעיל לשטוף אותו ואז עובר עוד יום ועוד יום עד שיוצא סירחון בכל חלל החדר עד שמבינים מאיפה הוא מגיע... וצריך לעצום עינים ולשים מסכה בשביל לנקות
גם אם פתרתם את הבעיות האלו יש עוד בעיה...
עדיין צריך לסחוב ולגרור משהו אז מה ההבדל בין זה למגב?! הא שלא צריך לשפשף לכלוך? אני לא מאמין שיש מישהו/הי שישאיר לכלוך דבוק הרבה זמן ולא ינקה אותו מיד
בקיצור: חיסכון בזמן - אין. ניקיון -אין. יותר קל - אין
רק ביזבוז כסף לשמה!
לי לוקח כ-20 דק' להעביר סמרטוט בשביל שיצא נקי סביר ולא רק מריחת ליכלוךכמה זמן בממוצע לוקח עם המכשיר, כי העברה מגב עם סמרטוט לוקח כ5 דקות אז מה היתרון?
זה מנקה יותר טוב מהעברת סמרטוט. הרבה יותר קרוב לסמרטוט עם הרבה מים ושפשוף.כמה זמן בממוצע לוקח עם המכשיר, כי העברה מגב עם סמרטוט לוקח כ5 דקות אז מה היתרון?
אז למה זה לא מחליף שטיפה שבועית?זה מנקה יותר טוב מהעברת סמרטוט. הרבה יותר קרוב לסמרטוט עם הרבה מים ושפשוף.
מבחינתי זה לגמרי מחליף, אבל כל אחד והסטנדרטים שלו...אז למה זה לא מחליף שטיפה שבועית?
בגלל הפינות שנשאר קצת לכלוך שלא תמיד הטינקו מגיע אליואז למה זה לא מחליף שטיפה שבועית?
איזה דגם יש לך?בגלל הפינות שנשאר קצת לכלוך שלא תמיד הטינקו מגיע אליו
ובדרימי אפשר להכניס כל חומר ניקוי?מזכירה לכל מי שיש לו את הטינקו-
אין אחריות אם שמים חומרים שונים שלא שייכים לטינקו!
יש להם רווח עצום מהתלות של האנשים בחומר ניקיון שלהם 70 שקל לחצי ליטר מספיק בקושי לחודש
זה אומר שאנחנו משלמים להם לפחות 840 שקל לשנה!
S5איזה דגם יש לך?
תלוי כמה משתמשיםמזכירה לכל מי שיש לו את הטינקו-
אין אחריות אם שמים חומרים שונים שלא שייכים לטינקו!
יש להם רווח עצום מהתלות של האנשים בחומר ניקיון שלהם 70 שקל לחצי ליטר מספיק בקושי לחודש
זה אומר שאנחנו משלמים להם לפחות 840 שקל לשנה!
מישהו.י יודע. ת האם ה-S7 משמעותית יותר מגיע לפינות?
בעקרון מה ששונה בו זה שבשני הפינות הוא מגיע לקצה ולא רק צד ימין כמו בS5...מישהו.י יודע. ת האם ה-S7 משמעותית יותר מגיע לפינות?
את רואה הבדל משמעותי בין 2 הצדדים?בעקרון מה ששונה בו זה שבשני הפינות הוא מגיע לקצה ולא רק צד ימין כמו בS5...
אני הייתי משקיעה ב7את רואה הבדל משמעותי בין 2 הצדדים?
רק צד שמאל- שלא מגיע לפינה לא מחליף שטיפה?
וצד ימין כן?
ממש עוזר לי, מתלבטת מאד בין 2 הדגמים..
תודה רבה
תודה,אפילו היום חושבת למכור את ה5 ולקנות את ה7ץ מבגלל ההקלה בנקיון, יש לגיסתי את ה7 והשוונו...
התכוונתי ההבדל בנקיון של המכשיר עצמו שיש את הניקוי עצמי החזק יותר והחיטוי...תודה,
את מתכוונת בגלל ההבדל של הימין ושמאל או עוד הבדלים?
ממש תודה
כל תגובה עוזרת....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: