פינגווינית
משתמש פעיל
לגילאי 10 פלוס
ארוך וכיףףףףףף
ארוך וכיףףףףףף
זה גם של הקוביה, נכון?טיקט טו רייד בגירסת אירופה.
מומלץ בחום רב!!!
ואם אפשר קצת פרטים, סגנון, זמן משחק, מספר משתתפים וכוטיקט טו רייד בגירסת אירופה.
מומלץ בחום רב!!!
נכוןזה גם של הקוביה, נכון?
(החברה של קטאן)
אין לי זמן עכשיו להאריך, אפשר לנסות לעשות חיפוש בגוגל או כאן בפורום, או שאשתדל מחר לכתוב על זה עוד.ואם אפשר קצת פרטים, סגנון, זמן משחק, מספר משתתפים וכו
מליצה גם על המישחק אבל בגירסת אמריקהנכון
אין לי זמן עכשיו להאריך, אפשר לנסות לעשות חיפוש בגוגל או כאן בפורום, או שאשתדל מחר לכתוב על זה עוד.
אכן, הוא גם מומלץ מאוד. הוא ההמלצה הבאה שלי.יש משחק בשם פנדמיק, משחק שממש מתאים לקורונה, מדמה התפרצות של מחלות זיהומיות בעולם, וכל המשתתפים יחד צריכים להציל את האנושות מהמחלה...
משחק נוסף חדש של חברת "קוביה" בשם ספלנדור, קצת מזכיר את קאטן, אבל שונה
בהצלחה
ניסית גם וגם?מ
מליצה גם על המישחק אבל בגירסת אמריקה
יש משחק בשם פנדמיק, משחק שממש מתאים לקורונה, מדמה התפרצות של מחלות זיהומיות בעולם, וכל המשתתפים יחד צריכים להציל את האנושות מהמחלה...
משחק נוסף חדש של חברת "קוביה" בשם ספלנדור, קצת מזכיר את קאטן, אבל שונה
בהצלחה
זה מה שכתבתי עליו.אכן, הוא גם מומלץ מאוד. הוא ההמלצה הבאה שלי.
כתבתי עליו ביקורת מפורטת בחכמת נשים לפני כמה חודשים, ואני יכולה להעתיק לכאן. זה לא ייקח לי זמן...
או "ריסק".יש את "סיכון"
מה ההבדלים?מ
מליצה גם על המישחק אבל בגירסת אמריקה
תראי, לא אתווכח עם ניסיון אישי שלך. זכותך לאהוב משהו אחר ממני.אני היתחברתי יותר לאמריקהוניסיתי את שניהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: