נישמח לטלפונים או מיילים מתאימים, גם של חכי"ם חרדים,תודה!!!
נישמח לטלפונים או מיילים מתאימים, גם של חכי"ם חרדים,תודה!!!
אם את מחולון אולי במקרה את מכירה מישהו שעושה או שיכול לעשות משלוח מחולון לאזור ירושלים?תקשיבו אני ממש רצינית!!
זה יהיה איטם חזק
הורים וילדים שעושים הפגנה מול עירית חולון על כך שמבנה חדש שהובטח להם ונבנה במיוחד עבורם -לא נמסר לידם עד לרגע זה
מאות בנות נשארו ללא מענה ,לא יכולות לפתוח את שנת הלימודים
מדובר במשפחות איכותיות בני תורה .
זו הפגנה מסודרת ,בברכת גדולי הדור ובאישור המשטרה.
סיפקתי לכם את הסקרנות לבינתיים? אולי תעזרו ברצינות?
איזה פרשן אתה?אם את מחולון אולי במקרה את מכירה מישהו שעושה או שיכול לעשות משלוח מחולון לאזור ירושלים?
זה מאוד יעזור לי
תודה רבה
התכוונתי ברצינות.אם את מחולון אולי במקרה את מכירה מישהו שעושה או שיכול לעשות משלוח מחולון לאזור ירושלים?
זה מאוד יעזור לי
תודה רבה
אפשר גאי לרר הצינור
טלפונים? מיילים?יש גם את אבי מימרן במהדורה המרכזית
תפנו גם אליו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: