אפשר לפרט?לא הייתי נסחף לומר שהכל מכור מראש, אבל לכל דיין או להבדיל שופט יש אג'נדה שאתה הוא מקדם, ההבדל הוא שביה"ד קרוב יותר להלכה היהודית מאשר בית משפט...
ולפי דבריכם עדיף לקחת טוען רבני טוב מאשר עורך דין?
אפשר לפרט?לא הייתי נסחף לומר שהכל מכור מראש, אבל לכל דיין או להבדיל שופט יש אג'נדה שאתה הוא מקדם, ההבדל הוא שביה"ד קרוב יותר להלכה היהודית מאשר בית משפט...
צר לי לבשר לכם שאתם טועים...פעם זה היה נכון, היום בד"כ בבית משפט מתחשבים גם בהכנסות של האמא (מעל גיל 6), וגם בחלוקת זמני שהות בקביעת סכום המזונות. כך שבבית דין המזונות גבוהים יותר.
כן. גילוי נאות: אני נוגע בדבר....ולפי דבריכם עדיף לקחת טוען רבני טוב מאשר עורך דין?
הם לא יכולים להעביר את הדיון לבית משפט?????????בגלל שהבעל אברך ללא יכולת השתכרות. בית משפט להבדיל לא היה פוסק כך.
בית משפט גם יכול לפסוק שהאשה תשלם מזונות לגבר במקרה שהיא משתכרת יותר ממנו. מה שלא יכול לקרות בבית דיןהם לא יכולים להעביר את הדיון לבית משפט?????????
איזה הזוי.
א"א להעביר דיון מבית דין לבית משפט או להפך.הם לא יכולים להעביר את הדיון לבית משפט?????????
טוען רבני בראש ובראשונה חרדי (בד"כ) שלמד בישיבות ומכיר היטב את הסוגיות הרלוונטיות, ואם הוא לא זוכר אותם-חלק מההכשרה של טוען רבני היא גם את ההלכות הרלוונטיות (ויש ע"ז מבחנים).מה ההבדל בין טוען רבני לעורכי דין?
נדיר ביותר, מכיון שאם הילדים אצל האב במשמורת מלאה ז"א שהאישה במצב לא טוב, כך שכושר ההשתכרות שלה חייב להיות נמוך יותר....בית משפט גם יכול לפסוק שהאשה תשלם מזונות לגבר במקרה שהיא משתכרת יותר ממנו. מה שלא יכול לקרות בבית דין
למה?נדיר ביותר, מכיון שאם הילדים אצל האב במשמורת מלאה ז"א שהאישה במצב לא טוב, כך שכושר ההשתכרות שלה חייב להיות נמוך יותר....
תפנו אותי לפסקים כאלה.למה?
גם במשמורת משותפת אם האשה מרויחה יותר היא תשלם לאב (אא"כ שניהם מרווחים משכורות גבוהות)
יש פה בפרוג פורום לגרושותאוף אתם מייאשים ממשששש
אז מה לא לקחת עורכי דין ולתת לכולם לדפוק אותך?????
בכל אופן כל תגובה מקדמת.
ואשמח להתייעץ באישי עם מי שעברה משהו דומה.
תעיינו כאן, ותראו שמדובר בפסקים נדירים.אין תחת ידי כרגע,
יש לי מידע שאולי יעזור לך.מה ההבדל בין טוען רבני לעורכי דין?
@שואל לעניין אני אשמח להבין מה היה מצחיק במה שכתבתי.יש פה בפרוג פורום לגרושות
אני ממליצה לך לבדוק אולי את יכולה להיכנס לשם ולקבל מידע יותר מדויק ולא באויר.
זה הפורום
אתם בעלי מקצוע?יש לי מידע שאולי יעזור לך.
אתם כבר אחרי שנפרדתם?
כי אם לא,
יש דברים שאפשר להתכונן מראש כדי שדברים יעבדו לטובתך.
תכתבי לי מייל:
סליחה@שואל לעניין אני אשמח להבין מה היה מצחיק במה שכתבתי.
בהקשרים מסוימים צחוק יכול להתבטא כזלזול.
לתשומת ליבך!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: