איזה שנתון יש לכם? יש מיזוג מאחורה?מיצובישי אאוטלנדר. לנו יש של 7 מקומות ומאמינה שזה כך גם ב5. אפשר לקשור 3 כסאות אמנם נראה לי בכל רכב זה מאתגר כי הכסאות יחסית גדולים אבל זה ממש ממש אפשרי. עם 2 כסאות ומבוגר אני אישית נסעתי ככה כמה פעמים וזה היה מצוין
2014. אין מיזוג מאחורה, לרוב זה בסדר גמוראיזה שנתון יש לכם? יש מיזוג מאחורה?
לקחת לי את המילים מהפה.טויוטה קאמרי... הכי רחב בקטגוריה המשפחתית.
סובארו אאוטבקשלום לכולם
נשמח להמלצה על רכב 5 מקומות, אמין וחסכוני.
מה שחשוב לנו מאוד זה שהרכב יהיה רחב וגדול, כלומר שיהיה אפשר לשים מאחורה 3 כסאות בטיחות/ 2 כסיאות ובנא מבוגר שיושב.
ותא מטען גדול.
תקציב 60,000(גמיש).
ושיהיה משנת 2016 לפחות.
יש המלצות? נשמח מאוד. תודה רבה.
גם בהשוואה לרכבים בגודל שלו הוא צורך הרבה דלק? כלומר צריכת הדלק היא בגלל הגודל(ואז כל רכב בסגנון שאני אחפש יהיה כך) או הדגם?רק צריכת הדלק בהתאם.. קחו בחשבון.
איזה שנה?סובארו אאוטבק
ביקשת המלצה לרכב רחב (הוא די רחב)סובארו אאוטבק
איזה שנה?
נשמח להמלצה על רכב 5 מקומות, אמין וחסכוני.
מה שחשוב לנו מאוד זה שהרכב יהיה רחב וגדול, כלומר שיהיה אפשר לשים מאחורה 3 כסאות בטיחות/ 2 כסיאות ובנא מבוגר שיושב.
ותא מטען גדול.
תקציב 60,000(גמיש).
ושיהיה משנת 2016 לפחות.
ביד 2 , אני רואה בתקציב שלי רק רכבים עם ק"מ של 200000 לפחותמתאים לתקציב, אפשר למצוא במחיר הזה עם כמות ק"מ נמוך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: