blue eagle
משתמש סופר מקצוען
כשאני הולך ועושה מעשה בידיים ....השמירה שלך שהעז בריאה יותר גדולה מהשמירה שהקב"ה?
אני עובר איסור!
שומר פתיים ה' זה אחרי שאני מתנהג בבטחה!
כשאני הולך ועושה מעשה בידיים ....השמירה שלך שהעז בריאה יותר גדולה מהשמירה שהקב"ה?
ברור, אני עונה רק מניסיון אישי. ולא מפעם אחת ולא מפעמיים... גם אני כשהייתי קטנה רק עזה עזרה לי..על זה בדיוק כתבתי שלא... מניסיון ומידיעה...
יש לכם ניסיון הפוך?
זה שזה לא עזר לכם לא אומר שלאחרים לא עוזר!על זה בדיוק כתבתי שלא... מניסיון ומידיעה...
יש לכם ניסיון הפוך?
אני מכיר את העזה אישית..כשאני הולך ועושה מעשה בידיים ....
אני עובר איסור!
שומר פתיים ה' זה אחרי שאני מתנהג בבטחה!
אוקי זה סיפור אחר!אני מכיר את העזה אישית..
איפה נמצא? אפשר פרטים תודההוא מגדל כמה עזים ויש דרכים לראות אם העזה חולה או בריאה לפי מה שהוא הסביר לנו, חצי בני ברק קונים ממנו...
למי אתם הלכתם? איך ידעתם שהעזה בריאה?
איך רואים ויודעים אם הפצעים מתייבישם כבר וזה לקראת החלמה? תודהיכול להיות
זה לפי המצב
אצלו באמת הפצעים כבר די נסגרו עד אז, כי הלכתי לרופא יחסית מאוחר (זה התחיל בחמישי - והלכתי לרופא בראשון)
מצטרףבבקשה,
מכל אלו שאחרי יום יומיים שולחות את הילד לגן,
אין סיכוי שכ"כ מהר הילד מחלים, בד"כ זה עדין מדבק,
הבת שלי בת שנה וחצי תוך כמה חודשים 3 פעמים הייתה עם פצעים בפה וברור שהיא נדבקה בגן,
אני הייתי צריכה כל פעם להיות איתה בבית שבוע לפחות.
אני כן הייתי הולכת לרופא,
היה לי ילד קטן שחזר מהמטפלת שאמרה שזה נראה מחלת הפה והגפיים
הלכתי לרופא הוא אמר שזה אמפטיגו ונתן אנטיביוטיקה,
א. אם לא הייתי הולכת זה היה מתפתח ודורש התערבות יותר חריפה
ב. שלחתי את הילד יום אחכ לגן
כשלא מופיעים פצעים חדשים,איך רואים ויודעים אם הפצעים מתייבישם כבר וזה לקראת החלמה? תודה
בצירליזון, שלחו הודעה אני יכתוב לכם את המספר שלהםאיפה נמצא? אפשר פרטים תודה
אני הבאתי חלב עזים בסוף היום הראשון וכבר למחרת היה שיפור משמעותי.מניסיון אחרי 3-5 ימים הוא כמו חדש גם בלי החלב עיזים...
המיתוס של החלב עיזים הוא שזה עוזר תוך 3-4 ימים מתחילת המחלה.. (אם נתתם ביום השלישי/הרביעי יש סיכוי שיעזור מיד )
רק לא יודעים שכל המחלה הזו היא רק כמה ימים..
כדאי להקפיד לא לאכול דברים חומציים שזה מגביר את הכאב,ממש ממש סובל
בזמנו ד"ר רוטשילד ז"ל שאל את חמי אם הוא כבר דיבר עם פרו' רכב רופא כל בשר1.ד"ר הלר ( מבני ברק) לפני כ 20 שנה אמר לי לגבי מחלת הפה : "אין לי מה לתת רק תהילים פורטה"
לקחתי את זה לחיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: