התייעצות מחלקה אורטופדית מומלצת בירושלים

אוהבת גרפיקה

משתמש פעיל
שלום שברתי את הקרסול שבר כפול שמצריך ניתוח. רציתי לשאול אם אתם יודעים באיזה בית חולים בירושלים מומלץ לעשות.
והתייעצות מבעלי ניסיון מה לעשות עם הכאבים המטורפים..
לוקחת פורקסט ולא מאוד משפיע. זלאידר עושה תופעות לוואי נוראיות.
כל טיפ ועזרה עם המצב הזה יעזרו.
גם טיפים להתנידות טיפול בתינוק ועוד.

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
באופן כללי באורטופדיה הכי מומלץ הר הצופים, אבל יש דברים ספציפיים שיש מומחה יותר גדול במקום אחר
תתייעצו עם בני פישר

GBSA

משתמש סופר מקצוען
רצוי ללכת לרופא פרטי בשר"פ,
כמובן שמומלץ להתייעץ עם מי.

אני שמעתי על ד"ר אמיר הזה מה"צ - שהוא מומחה בתחום הקרסול

אוהבת גרפיקה

משתמש פעיל
בעיקרון הייתי במיון בשע''צ ויש לי זימון לטרום ניתוח מחר.. צריך לבטל אם אני הולכת על משהו אחר?

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען

אוהבת גרפיקה

משתמש פעיל
אני ברמת הביטוח הכי גבוה ולא ממנים 100 אחוז סיפור של בערך 1500 ש"ח.. השאלה האם שווה להשקיע אותם או לא.

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
אני ברמת הביטוח הכי גבוה ולא ממנים 100 אחוז סיפור של בערך 1500 ש"ח.. השאלה האם שווה להשקיע אותם או לא.
כן, כי רופאי השר"פ מומחים הרבה יותר מהציבוריים
ראי המלצות לרופאים מומלצים באשכול:
ד"ר אמיר הזה מה"צ
מושיוב מעין כרם.

אוהבת גרפיקה

משתמש פעיל
זה לא עינין של האם הרגלים חשובות זה עינין של האם הרפואה הפרטית בתחום הזה טובה באופן שמצדיק 1500 ש"ח.

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
אם לוקחים עסקן טוב, אפשר להשיג רופא טוב בשירות הציבורי, מניסיון!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה