סבא שלי כבר היה בלי תסמינים והשאירו אותו שם חודש פלוס למה?כל עוד שיש להם תסמינים הם עדיין מדביקים.
סבא שלי כבר היה בלי תסמינים והשאירו אותו שם חודש פלוס למה?כל עוד שיש להם תסמינים הם עדיין מדביקים.
שאלה טובה לא נראה לי שיש למשהו תשובה בשבילך...יש לי שאלה כזאת למה לא מעבירים את כל החולי קורונה אחרי 14 ימים למחלקות הרגילות הרי הם כבר לא מדביקים וככה לשחרר את מחלקת קורונה ולהכניס חולים חדשים וככה הצוות לא יקרוס?
בתי החולים באופן כללי תמיד במצב קריסה.יש לי שאלה כזאת למה לא מעבירים את כל החולי קורונה אחרי 14 ימים למחלקות הרגילות הרי הם כבר לא מדביקים וככה לשחרר את מחלקת קורונה ולהכניס חולים חדשים וככה הצוות לא יקרוס?
בכל אופן יש יותר צוותבתי החולים באופן כללי תמיד במצב קריסה.
המחלקות הפנימיות צומצמו בשל פתיחת מחלקות הקורונה.
וגם הצוות הרפואי הוא אותו צוות שנמצא בשאר מחלקות ביה"ח, אין פתאום צוות חדש שהוא מיועד למחלקות הקורונה.
הטענות של הרופאים אם הבנתי נכון הן על מחסור בתנאים ובכח אדם.
כך שזה לא משנה כנראה מבחינתם האם החולה הוא במחלקה פנימית שקורסת כבר שנים או במחלקת קורונה
במחלקות אחרות אפשר לפקח ובני המשפחה יכולים לעמוד על המשמר שייטפלו בחולים כנדרש.בתי החולים באופן כללי תמיד במצב קריסה.
המחלקות הפנימיות צומצמו בשל פתיחת מחלקות הקורונה.
וגם הצוות הרפואי הוא אותו צוות שנמצא בשאר מחלקות ביה"ח, אין פתאום צוות חדש שהוא מיועד למחלקות הקורונה.
הטענות של הרופאים אם הבנתי נכון הן על מחסור בתנאים ובכח אדם.
כך שזה לא משנה כנראה מבחינתם האם החולה הוא במחלקה פנימית שקורסת כבר שנים או במחלקת קורונה
למה לא שומעים זעקה ציבורית על הפשע והמחדל הזה?ככל הידוע לא. ):
ולא מחוסר במתנדבים, ולא מחוסר בארגונים שהיו קופצים לארגן להם את המתנדבים.
גם לא מחוסר בתמיכת משהב"ר.
כי יש כמה צדיקים שטורחים להשתיק אותהלמה לא שומעים זעקה ציבורית על הפשע והמחדל הזה?
החברא קדישא מקבלים כסף על כל אחד שנפטר לא משנה ממה.אז לידיעתכם
ביה"ח וחברה קדישא עושים הרבה כסף על כל אחד שמת בעיקבות הנגיף
אז למה שישחררו חולה ממחלקה זו??
אפשרי להתנדב במעייני הישועה עזר מיציון מחפשים מתנדבים מידיעהככל הידוע לא. ):
ולא מחוסר במתנדבים, ולא מחוסר בארגונים שהיו קופצים לארגן להם את המתנדבים.
גם לא מחוסר בתמיכת משהב"ר.
התקדמנו, אין אפס.אז לידיעתכם
ביה"ח וחברה קדישא עושים הרבה כסף על כל אחד שמת בעיקבות הנגיף
אז למה שישחררו חולה ממחלקה זו??
חדש???אפשרי להתנדב במעייני הישועה עזר מיציון מחפשים מתנדבים מידיעה
שמעתי שגם לא מתירים למחלים קורונה ללוות בלידה מחלימה שעדיין חיובית.ומעייני הישועה לא משתפים פעולה
זה אני יודעת שחמותי עשתה בפועלשמעתי שגם לא מתירים למחלים קורונה ללוות בלידה מחלימה שעדיין חיובית.
תקראי את ההודעה שלילא הבנתי.
מצטערת, אבל לא מצאתי הודעה כזו.תקראי את ההודעה שלי
שמספרת על זה שחמותי לוותה את בתה שילדה כחיובית(חמותי עברה קורונה בפסח)
מצטערת, אבל לא מצאתי הודעה כזו.
אגב,
בלידה כן אפשרו לה להיות, כי זה מחוץ למחלקה, והם מציעים גם להזמין תומכת שכבר עברה קורונה(יש להם שם של מישהי כזו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: