נכתב ע"י מבינים;376060:ורד,
אני לא רוצה בכלל להתעסק עם התוכן רק עם העיצוב והעימוד השוטף
האם יש הוראות מסוימות שאני אמור לתת לקלדן שיעזרו לי לעימוד?
תודה מראש
נכתב ע"י TIP X;376233:ורד, תוכלי לכתוב בדיוק מה מקלידים כדי לבצע את החיפושים וההחלפות שהצעת?
נכתב ע"י ורד;376048:יש לעשות רווח קשיח לפני ואחרי מקף
(צד את עיני החיתוך בשורה הרביעית)
נכתב ע"י לוי;376365:מאיפה לקחת את הכלל הזה? בעיניי הרבה יותר גרוע שהשורה הקודמת או הבאה תהיה מרווחת יותר מדי. אולי לפני המקף אפשר לעשות רווח קשיח אבל אחריו אין שום סיבה.
איך עושים יבוא אחד לכל התמונות, ושיתפזרו איש איש בעמוד המתאים? כי הם מגיעות למיקום הנוכחי שאני נמצא בו..נכתב ע"י ורד;376154:יש דברים שקשורים לעיצוב התוכן וא"א להתעלם מהם
מה שהערתי במקרה זה
בהקלדה נתנו רווח לפני ואחרי מקף
לא יתכן שמקף יפתח את השורה
לכן בחיפוש אחד מחליפים את כל הרווחים שלפני ואחרי
לרווח קשיח
או נותנים סגנון תו לא שביר
אין הוראות מיוחדות להקלדה
רק אם את רוצה עבודה קלה
הייתי מבקשת שיתן סימן מסוים
בכל מקום שצריך להיות בו תמונה
ובחיפוש ניתן להחליף לתיבת תכולה עם סגנון פיט טו פריים
וטיפ נוסף
לסדר את התמונות לפי רצף העמודים בספר
וביבוא אחד להדביק את כולם
נכתב ע"י natittt;376373:איך עושים יבוא אחד לכל התמונות, ושיתפזרו איש איש בעמוד המתאים? כי הם מגיעות למיקום הנוכחי שאני נמצא בו..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: