אמא של ילדי
משתמש רשום
של אלו הגרלות? איזה מייל זה? אפשר להצטרף?בקבוצת מייל יש איזה 100 + זוכים ונראה שרובם ככולם חרדים
של אלו הגרלות? איזה מייל זה? אפשר להצטרף?בקבוצת מייל יש איזה 100 + זוכים ונראה שרובם ככולם חרדים
שלושת הבניינים הגבוהים מצד ימין בהדמיהואיפה הפרויקט השני של קוטלר 5 {1525}?
שוק החופשי רק אחרי סוכותהאם הוא התחיל שיווק לשוק החופשי ?
וכמה הוא דורש על הפנטהאוזים בשורה העליונה ?
אני כרגע הייתי בבחירת הדירה, מסביבי כולם היו חילונים, וכששאלתי על כך (בנחמדות כמובן...) זוג חילוני, הם ענו בפשטות - "ברור, מדובר בשכונה חילונית!".
אז אולי שמישהו ירגיע אותי שלא עשיתי טעות...
אז אחרי שהלחצתי אולי קצת, הנה צפירת הרגעה...אגב, חלק מהחילונים, באו בשביל המכירה החופשית.
יש שיווק במכירה חופשית?אגב, חלק מהחילונים, באו בשביל המכירה החופשית.
מה קורה זוכים
אני מצרף תמונה מתוך האתר של קוטלר עדיקא
של פרויקט 6 {1526}
אשמח שמישהו ידון איתי כאן,
איפה המיקום מדוייק?
ואיפה הפרויקט השני של קוטלר 5 {1525}?
צפה בקובץ המצורף 1460848
מי שמכיר את האיזור יודע,אז אחרי שהלחצתי אולי קצת, הנה צפירת הרגעה...
הנציג שישב איתנו בבחירת הדירה, הוא נציג של חברת השיווק של הפרויקט, איש נדל"ן מנוסה שחי ספציפית את השטח הזה במיוחד.
כששטחנו בפניו את חששנו, הוא קודם כל טען שאצלו הרוב שישבו היו חרדים. בנוסף הוא טען שכל השכונה הולכת ומתחרדת.
כמו כן, להערכתו הרוכשים החילונים ימכרו את הדירות, והאיזור יקבל צביון חרדי מובהק.
הוא אפילו טען שהצפי של הקבלן הוא לפרויקט חרדי, ולכן הוא התאים את עצמו בתכנון הדירות, לצרכי הציבור החרדי.
בקיצור - בהחלט מרגיע...
גר שם (טרומן) ולא ממש פתוח.. מסביבי חרדים קלאסה לחלוטין לצד מודרנים ולצד דתלי"ם חזקים ומסורתיים, יש את הפרויקט באמצע (אבי עזרי) חרדי לחלוטין אולי משפחה או שניים דתלי"ם, פרוייקט השוטרים חצי ממנו דתי והחצי השני מסורתיים מאוד, גם הפרויקט הזה יתחרד בקרוב ממש.... למטה יש שורה של בניינים עם אופי יותר דת"ל פתוח ויש שם גם חרדים, לפי הנתונים של המינהל יש יותר משמונים אחוז דתיים.וגם החרדים שגרים שם הם חרדים פתוחים,
מה גם שהפרויקט של השוטרים, חילוני לגמרי,
לפי הרשום באתר עריית ירושלים הצפי להיתר סופי וכנראה אז כנס בחירת דירה הוא ב 5-24אגב מה עם הפרוייקט של שובל נטעים (1527) ?
לא הוזכר כאן לאחרונה.. רק אני קבלתי הודעה על קבלת היתר הבניה?..
יש צפי לכנס רוכשים ולבחירת דירה?
05.2024לפי הרשום באתר עריית ירושלים הצפי להיתר סופי וכנראה אז כנס בחירת דירה הוא ב 5-24
שווה לחכות
לפי הרשום באתר עריית ירושלים הצפי להיתר סופי וכנראה אז כנס בחירת דירה הוא ב 5-24
שווה לחכות
אני לא מבין מתי נתנו היתר? אני לא קיבלתי מייל איפה אני יכול להסתכל לראות ולהתעדכן בכל דבר אין לי וואצא'פ ואף אחד לא כתב על זה כאןאגב מה עם הפרוייקט של שובל נטעים (1527) ?
לא הוזכר כאן לאחרונה.. רק אני קבלתי הודעה על קבלת היתר הבניה?..
יש צפי לכנס רוכשים ולבחירת דירה?
ב 08\11היתר בנייה בתנאים..
להלן ההודעה שהתקבלה :
שלום רב,
אנו מבקשים לעדכן אותך כי בהגרלה מספר LOT של קבלן שובל נטעים בע"מ ביישוב ירושלים בה זכית, התקבלה החלטת הוועדה המקומית, וניתן לקבלן היתר בנייה בתנאים מסוימים, על הקבלן למלא אחר התנאים ולהגיש בקשה לקבלת היתר בניה מלא.
ומהם השלבים הבאים?
1. בתקופה הקרובה יעביר הקבלן לחברת הבקרה את כל מסמכי הפרויקט, לצורך בדיקה ואישור סופי.
2. בדיקת המסמכים על ידי חברת הבקרה ואישורם
3. הזמנה לכנס היכרות עם הפרויקט
4. כשבועיים לאחר כנס ההיכרות, הזמנה לבחירת הדירה
בברכה,
משרד הבינוי והשיכון
בתור זוכה (בהגרלה של קוטלר עדיקא) שעקב כל הזמן אחר תהליך בחירת הדירות, אני יכול להגיד לך, שהדירות הגדולות (5 חדרים) הן אלה שנחטפות ראשונות, ומה שנשאר לאחרונים זה הדירות הקטנות (3 חדרים).למישהו יש מושג מה הגודל הכי גדול של הדירות של הגרלה 1527 של שובל נטעים פשוט אני מהאחרונים בזוכים אני רוצה לדעת על מה אני צריך להתכונן לגבי הכסף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: