מחיר למשתכן מחיר למשתכן - רמות

צביקלה

משתמש רשום
שלום לכולם
לאחר שפירסמתי היום ברשות הרבים יתד נאמן את הקמת איגוד זוכי קאנטרי רמות יצרו איתי קשר עשרה אנשים שזכו בנתיים והתענינו אני הקמתי קבוצה במייל של כל הזוכים שהשגנו עד עכשיו
מי שמכיר עוד אנשים שזכו ורוצים להצטרף אשמח שישאיר לי פה פרטים ואני יצרף אותם
תודה על הכל

אביטלושששש

משתמש חדש
שלום לכולם
לאחר שפירסמתי היום ברשות הרבים יתד נאמן את הקמת איגוד זוכי קאנטרי רמות יצרו איתי קשר עשרה אנשים שזכו בנתיים והתענינו אני הקמתי קבוצה במייל של כל הזוכים שהשגנו עד עכשיו
מי שמכיר עוד אנשים שזכו ורוצים להצטרף אשמח שישאיר לי פה פרטים ואני יצרף אותם
תודה על הכל
תודה רבה לך !!! שתזכו לשפע ברכות בזכות המאמץ. ראינו את המייל ברשות הרבים אנחנו נשלח את הפרטים שלנו שם תודה רבה !!

צביקלה

משתמש רשום
אם יש לכם מידע על הפרויקט/ים ברמות שתוצאות ההגרלה שלהם פורסמו בימים האחרונים...
שתפו אותו....
לטובת הכלל..
רציתי לעדכן שפתחתי מייל מיוחד ובו מאוגדים כל הזוכים בהגרלת מחיר למשתכן ברמות
בנתיים אנחנו אוחזים בכ35 זוכים אם תוכל לעדכן את אחיך הקטן שזכה שיצטרף איתנו זה יועיל לנו ובודאי לו
במייל הנ"ל אפשר יהיה לדעת המון פרטים שחסרים בענין
אשמח שמי שעוד מכיר אנשים שזכו שפשוט יעדכן אותם שישלחו מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני יצרף אותם לקבוצה כך הם יהיו מעודכנים בענין
תודה ויום טוב

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
רציתי לעדכן שפתחתי מייל מיוחד ובו מאוגדים כל הזוכים בהגרלת מחיר למשתכן ברמות
בנתיים אנחנו אוחזים בכ35 זוכים אם תוכל לעדכן את אחיך הקטן שזכה שיצטרף איתנו זה יועיל לנו ובודאי לו
במייל הנ"ל אפשר יהיה לדעת המון פרטים שחסרים בענין
אשמח שמי שעוד מכיר אנשים שזכו שפשוט יעדכן אותם שישלחו מייל ל <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני יצרף אותם לקבוצה כך הם יהיו מעודכנים בענין
תודה ויום טוב
תכתוב את המייל שוב ללא שטרודל.

צביקלה

משתמש רשום

האוצר זה מקצועי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
לא יודע האמת
צריך לשאול את מי שהתנסה בהם
אבל לקחת מידע זה תמיד טוב
בטוח שלחרדים זה לא מסייע כציבור (יכול להיות שעוזר בכל מיני נושאים בדברים הנוגעים לציפור נפשנו לא.)

האוצר זה מקצועי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עכשיו תראו את זה
בשביל מה בחרנו בו ?
היום קם איגוד מיוחד של התושבים והרבנים מהקהילות הספרדיות והאשכנזיות כוללל כל המגזרים חסידים, ליטאים, ספרדים, וציונים דתיים, בראשות רבני השכונה הישנה והחדשה, שילחם בהפעלה, חכו למאבק בליאון!

צביקלה

משתמש רשום
היום קם איגוד מיוחד של התושבים והרבנים מהקהילות הספרדיות והאשכנזיות כוללל כל המגזרים חסידים, ליטאים, ספרדים, וציונים דתיים, בראשות רבני השכונה הישנה והחדשה, שילחם בהפעלה, חכו למאבק בליאון!
נקווה לטוב בעז"ה החרדים תמיד לא יודעים לשלוט
מספיק שיש לליאון אומץ לעשות דבר כזה נגד החרדים שהעלו אותו ל... זה מראה מה הוא חושב על החרדים

זכריה התימני

משתמש פעיל
מבזקי העדכונים
פתיחת הקאנטרי ברמות וחידוש המכרז לשכירת רכבים בשבת- חברי 'פורום השבת' להלר ב'כל העיר': "מצער לראות שליאון פועל בצורה שפוגעת במעמד השבת, אנחנו מצפים מראה"ע וחברי המועצה שיתעשתו ויעצרו את הדרדור החמור".

האוצר זה מקצועי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
מבזקי העדכונים
פתיחת הקאנטרי ברמות וחידוש המכרז לשכירת רכבים בשבת- חברי 'פורום השבת' להלר ב'כל העיר': "מצער לראות שליאון פועל בצורה שפוגעת במעמד השבת, אנחנו מצפים מראה"ע וחברי המועצה שיתעשתו ויעצרו את הדרדור החמור".
ובנתיים בשכונה עסקנים שמכנים את עצמם רבנים עושים על השבת כסף,
אתם חושבים שליאון הוא אשם? ממש לא, העסקנים שלנו הם אשמים בכל החילולי שבת וישאו בתוצאות ב120 שלהם.

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מישהו יודע מה קורה עם הפרויקט של שובל נטעים (הגרלה 1527)???
יש התקדמות?

צביקלה

משתמש רשום
מישהו יודע מה קורה עם הפרויקט של שובל נטעים (הגרלה 1527)???
יש התקדמות?
הי שלום
אם זכית
אשמח שתצטרף אלינו לקבוצה של הזוכים אולי נוכל לחדש לך משהו מהמידע שהצטבר אצלנו
צביקה המייל של הקבוצה הוא ramot784gmail.com תוסיף שטורדל אחרי מספר 7

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה