??הקרובים יותר לנתיב הל"ה שיורד שם שלג.....
??הקרובים יותר לנתיב הל"ה שיורד שם שלג.....
ידידי! אי אפשר לערוך כנס בלי אישורי בניה.....
ספציפית הקבלן הזה כבר סגר את התיק אחרי התשלומים.
בכל אופן לכל מי שרוצה לבדוק היכן עומדים את האישורים שלו שיבדוק ברשם החברות את מספר התאגיד של הקבלן כפי שרשום באתר ההרשמה להגרלות ובאתר אגף הנדסה של עיריית בית שמש יבדוק לפי ת"ז מבקש את המספר תאגיד
אכן זה באמת תמוה.
למי יש מידע לגבי פרויקט זה ??אם אפשר בבקשה גם מידע על הגרלה מספר 541 במסגרת תכנית "מחיר למשתכן" שיוקם ברמת בית שמש ד'3. הפרויקט יוקם על ידי ISA GROUP
תודה רבה!
הם מחכים עדיין לאישור מי שמש ושיתקינו מונים,משהו שמע משהו על הפרויקט סאסי ברמה ברמת בית שמש ג2?
גם שם אנחנו ממתינים לטופס 4 משהו יודע כמה זמן זה יכול לקחת?
גם אחרי החישוב ש-50% מבטלים?חבר שלי זכה בהגרלה מספר 493 בנוה שמיר אבל הוא זכה במספר האחרון שזה יהיה דירה גדולה ויקרה אז הוא רוצה לדעת האם שווה לו לבטל את הזכייה ליכנס בהגרלה הפתוחה עכשיו בבית שמש רמה ד??
חבר שלי זכה בהגרלה מספר 493 בנוה שמיר אבל הוא זכה במספר האחרון שזה יהיה דירה גדולה ויקרה אז הוא רוצה לדעת האם שווה לו לבטל את הזכייה ליכנס בהגרלה הפתוחה עכשיו בבית שמש רמה ד??
1 תסביר 2 וגם דיברתי עם מישהו שמבין והוא אמר לי שנווה שמיר הוא מיטה חולה אז אני רוצה לשמוע חוות דעתכםמאיפה הקביעה הכל כך מוזרה הזאת?
הוא לא זכה מיד אלא כמה חודשים אחרי ההגרלהגם אחרי החישוב ש-50% מבטלים?
תודה רבה על התגובה אני מדבר על אברך חסידי שרוצה את זה למגורים ולא להשקעה אתה יודע להעריך עוד כמה זמן יש עד כנס רוכשים???מה יש לי להסביר?
מאיפה הקביעה שאם הוא מהאחרונים יש לו דירה גדולה?
וכי נביא הוא? שיודע מה אנשים לפניו יבחרו?
(למיטב ידיעתי עוד לא החל שם הליך בחירת דירות)
לגבי המילה מיטה חולה אז כך:
העבודות פיתוח בנוה שמיר מתקדמות בקצה שקשה להאמין שזה במדינת ישראל אם כך היו בונים בכל הארץ לא היינו שומעים על מצוקת הדיור ועל מחיר למשתכן....
רק היות והוא תוכנן לשכונה חילונית מבחינת מוסדות ועוד יהיה הרבה בעיות לחרדים שם
למשל כבישים לא יסגרו בשבת רח"ל, וכן קומות גבוהות ולא יהיה מספיק מוסדות ציבור ויצרכו לשלוח מחוץ לשכונה.
גם אני מצטרףתודה רבה על התגובה אני מדבר על אברך חסידי שרוצה את זה למגורים ולא להשקעה אתה יודע להעריך עוד כמה זמן יש עד כנס רוכשים???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: