דרוש מידע מחיר למשתכן|בית שמש רמה ד'|הגרלה 161-פרץ לוזון|87 דירות

היהודי המאמין

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
אם אפשר בבקשה גם מידע על הגרלה מספר 541 במסגרת תכנית "מחיר למשתכן" שיוקם ברמת בית שמש ד'3. הפרויקט יוקם על ידי ISA GROUP

תודה רבה!

ראש המדברים

משתמש צעיר
טוב לכל אלו שבקשו מידע
תפרטו מה אתם רוצים לדעת
כמו כן מספרכם בהגרלה (לא חייב להיות מדוייק - לאלו שמפחדים שמשרד השיכון מסתובב פה)

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
מספר הגרלה 161 מקום הגרלה 74 אני רוצה לדעת מתי יהיה הכנס ואיזה סוג דירה אני יקבל כמה חדרים???

ראש המדברים

משתמש צעיר
הדירה תהיה מוכנה לדעתי סביבות אמצע - סוף 2020 למנינם.
לגבי גודל הדירה אתה לא יכול לדעת זה קשור בעיקר למי שקודם לך בסדר בחירת הדירות אתה די בסוף.
מה שכן מדובר בהגרלה טובה יחסית היות ומאה אחוז של הדירות מחיר למשתכן אין לקבלן עניין לתת את הדירות הטובות ביותר לשוק החופשי והפחות טוב למשתכן כי הכל משתכן לא כמו בפרויקטים אחרים.
נחמד לדעת....:
זה ברמה ד' 1 יחסית קרוב לג 1 מרחק הליכה מפינת חבקוק ירמיהו הנביא וקרוב לנחל צאלים (רחוב בין רמה א ג וד התחלתו הוא המע"ר, יש שם כבר כיום מרכזים מסחריים ובעתיד אף רכבת לירושלים)
הבנינים הם רחוב אביי 29,30,31 ורחוב שדרות האמוראים 32
מבחינת אישורים הוא עוד לפני ועדת משנה לתכנון ובניה זאת אומרת שיש עוד זמן וזה יותר לקראת סוף 2020 מאשר לקראת אמצעו.
קומת קרקע בבנינים הוא מסחר מעל זה 6 קומות מגורים
ממוצע בבנין 20 דיירים (אם אכן וכנראה שכך יאשרו את בקשות הקבלן, הוא אפילו לא ניצל 100% חוק שבס)
שדרות האמוראים 32 יהיה מ 2 כניסות
בקומות הגבוהים נוף מדהים

הערת עריכה: המחיר למטר, בהתחשב במדד יגיע שמה ככל הנראה ל10000 שח
כך שדירת 4 חדרים למשל של 100 מטר יצא מליון חמישים בהתחשב בכך שהקבלן מחוייב ואתם גם מחוייבים לקנות מחסן וחנה

נערך לאחרונה ב:

ראש המדברים

משתמש צעיר
זה אכן מאד מרתק ומעניין אם כי לא מעודכן...
מה זה נקרא איפה הקבלן כבר חתם חוזים שהוא מוסר ב05/2020 הלוואי על כולנו
מחודשיים אחר כך הוא משלם שכירות (בתקווה שלא)

חיבור*

משתמש מקצוען
נחמד לדעת....:
זה ברמה ד' 1 יחסית קרוב לג 1 מרחק הליכה מפינת חבקוק ירמיהו הנביא וקרוב לנחל צאלים (רחוב בין רמה א ג וד התחלתו הוא המע"ר, יש שם כבר כיום מרכזים מסחריים ובעתיד אף רכבת לירושלים)
רק דיוק קטן בנוגע למיקום. זה אכן ממש קרוב לירמיהו הנביא (יותר מאחורי נריה הנביא), אבל חבקוק הנביא הוא בקצה השני של השכונה - אין כזה דבר ירמיהו פינת חבקוק.
לגבי מרחק ההליכה - אני לא יודע באיזה חלק של הרחוב הבניינים הללו אבל או שזה קרוב לנחל צאלים ורחוק מירמיהו או קרוב לירמיהו ורחוק מצאלים. בכל אופן בנסיעה הכל קרוב.
ניתן לראות פה את המפה מתוך אגף ההנדסה של בית שמש. (נפתח באקספלורר בלבד)
בית שמש הולכת להיות ע-נ-ק-י-ת לאחר בניית השכונה.

אהרן2

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
זה אכן מאד מרתק ומעניין אם כי לא מעודכן...
מה זה נקרא איפה הקבלן כבר חתם חוזים שהוא מוסר ב05/2020 הלוואי על כולנו
מחודשיים אחר כך הוא משלם שכירות (בתקווה שלא)
אכן חתמו מזמן
שואל איפה אוחזים בבניה ובאישורים.

ראש המדברים

משתמש צעיר
אכן חתמו מזמן
שואל איפה אוחזים בבניה ובאישורים.

ידידי! אי אפשר לערוך כנס בלי אישורי בניה.....
ספציפית הקבלן הזה כבר סגר את התיק אחרי התשלומים.
בכל אופן לכל מי שרוצה לבדוק היכן עומדים את האישורים שלו שיבדוק ברשם החברות את מספר התאגיד של הקבלן כפי שרשום באתר ההרשמה להגרלות ובאתר אגף הנדסה של עיריית בית שמש יבדוק לפי ת"ז מבקש את המספר תאגיד

ראש המדברים

משתמש צעיר
למען האמת אני רואה כעת ויתכן במפת GOVMAP יש טעות גסה, אני רואה באמת שזה באמצע מתחלף ליחזקאל הנביא ואחר כך שוב חבקוק הנביא, אשמח לתגובתך @חיבור
את מה שכתבתי בפוסט הקודם שמעתי מיהודי יקר, יתכן והוא טעה בעקבות GOVMAP

ראש המדברים

משתמש צעיר
מי שיכול לפנות למנהלי הפורום אני מעוניין לכתוב מדריך איך לבדוק לבד את כל הנתונים
אין לי זמן וכח ועצבים לבדוק בכל פרוייקט מחדש
אך אסכים בכבוד לכתוב מדריך מ א' ועד ת' לתועלת משתמשי הפורום.
זה קצת מורכב אבל אחרי שלומדים זאת זה פשוט תענוג לבדוק את הפרוייקט ולהבין את כל הפרמטרים, אפילו היכן מתוכננים תחנות אוטובוסים, פחי אשפה, מה הנוף וברמה ד' אם זה באיזורים הקרובים יותר לנתיב הל"ה שיורד שם שלג.....
יישוב טוב לכל זוכי (למי שזה זכייה בשבילו, יש כאלו שזה בשבילם רק סחבת) מחיר למשתכן.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
הדירה תהיה מוכנה לדעתי סביבות אמצע - סוף 2020 למנינם.
לגבי גודל הדירה אתה לא יכול לדעת זה קשור בעיקר למי שקודם לך בסדר בחירת הדירות אתה די בסוף.
מה שכן מדובר בהגרלה טובה יחסית היות ומאה אחוז של הדירות מחיר למשתכן אין לקבלן עניין לתת את הדירות הטובות ביותר לשוק החופשי והפחות טוב למשתכן כי הכל משתכן לא כמו בפרויקטים אחרים.
נחמד לדעת....:
הבנינים הם רחוב אביי 29,30,31 ורחוב שדרות האמוראים 32
מבחינת אישורים הוא עוד לפני ועדת משנה לתכנון ובניה זאת אומרת שיש עוד זמן וזה יותר לקראת סוף 2020 מאשר לקראת אמצעו.
קומת קרקע בבנינים הוא מסחר מעל זה 6 קומות מגורים
ממוצע בבנין 20 דיירים (אם אכן וכנראה שכך יאשרו את בקשות הקבלן, הוא אפילו לא ניצל 100% חוק שבס)
שדרות האמוראים 32 יהיה מ 2 כניסות
בקומות הגבוהים נוף מדהים

הערת עריכה: המחיר למטר, בהתחשב במדד יגיע שמה ככל הנראה ל10000 שח
כך שדירת 4 חדרים למשל של 100 מטר יצא מליון חמישים בהתחשב בכך שהקבלן מחוייב ואתם גם מחוייבים לקנות מחסן וחנה
תודה רבה ומתי יתקיים הכנס

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

חיבור*

משתמש מקצוען
מי שיכול לפנות למנהלי הפורום אני מעוניין לכתוב מדריך איך לבדוק לבד את כל הנתונים
אין לי זמן וכח ועצבים לבדוק בכל פרוייקט מחדש
אך אסכים בכבוד לכתוב מדריך מ א' ועד ת' לתועלת משתמשי הפורום.
זה קצת מורכב אבל אחרי שלומדים זאת זה פשוט תענוג לבדוק את הפרוייקט ולהבין את כל הפרמטרים, אפילו היכן מתוכננים תחנות אוטובוסים, פחי אשפה, מה הנוף וברמה ד' אם זה באיזורים הקרובים יותר לנתיב הל"ה שיורד שם שלג.....
יישוב טוב לכל זוכי (למי שזה זכייה בשבילו, יש כאלו שזה בשבילם רק סחבת) מחיר למשתכן.
מדוע אתה צריך בשביל זה את מנהלי הפורום?

חיבור*

משתמש מקצוען
למען האמת אני רואה כעת ויתכן במפת GOVMAP יש טעות גסה, אני רואה באמת שזה באמצע מתחלף ליחזקאל הנביא ואחר כך שוב חבקוק הנביא, אשמח לתגובתך @חיבור
את מה שכתבתי בפוסט הקודם שמעתי מיהודי יקר, יתכן והוא טעה בעקבות GOVMAP
אכן זה הטעות.
הרחוב שיוצא מנריה שכתבו עליו שהוא חבקוק הוא רחוב אחיה השילוני.
חוץ מזה שרוב רובה של השכונה לא מעודכנת שם ונראית כלא בנויה בעוד שבפועל הרחובות הללו בנויים ומאוכלסים ושוקקים חיים כבר כשנתיים וחצי +. תוכל לראות במפות גוגל את הרחובות המעודכנים. או Govmap בתצלום אוויר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה