אין לי שום מושג מי הם* מסכימה
המטרה ממש לא סיבוב כלל
אלא להכיר ולדעת מי האנשים
מה לעשות זו נציגות מסורה באמת למיוצגים שלה, רק מעניין מי יממן את התביעה, אולי יארגנו לנו עוד איזו פגישת זום דחופה להצלחת הזוכים.ואיימו אליו בתביעה על כך שהם הראשונים שפתחו איגוד והבלעדיים לייצג אותנו בכל פורום וכו'
ולאחר שבדקתי קצת את הקבוצה ואת חבריה גיליתי את מה שחשבתי מראש שמנהלי הקבוצה אינם נמנים על הציבור החרדי
למה הם מייצגים אותנו?
הם לא מייצגים אותך, הם מייצגים רק את מי ששותף בקבוצה.
למה שלא נפתח נציגות חרדית?
הגיע כבר הזמן, שנקים נציגות רוכשים חרדים, שתייצג את האינטרסים של הציבור שלנו (שזה רוב הרוכשים).
לא להאמין כל זה דובר בחודש 06/21 ...נו ......
יאלה
מה צריכים עזרה!!!!!
ומה קורה ???נפתח קבוצת איגוד זוכים לפרוייקט ארזי הנגב בבני ברק
אני לא מבין,פנו אליו אנשים מהנציגות הראשונה ואיימו אליו בתביעה על כך שהם הראשונים שפתחו איגוד והבלעדיים לייצג אותנו בכל פורום וכו'
כך שאם הוא יתקפל, הם יעשו כך גם לחברה הבאים אחריו,טיפ שלי לסיום , תדאגו שיהיה כמה שיותר קבוצות , אתם רק תרוויחו מזה !!!
איפה בחרתם ?מצורפים התמונות
נא לשלוח לי GITTYL2686שלחתי לכם
בהצלחה רבה!
ואשמח אם תשתפו מה בחרתם...
נא לשלוח לי תמונות GITTYL2686@ וכו'אני לא מצליחה להעלות לכאן
מי שרוצה יכול להשאיר לי כתובת מייל ובערב בע"ה אשלח
נא לצרף אותי:צירפתי
צירפתי גם לפני כמה ימים את אלה שביקשו כאן להצטרף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: