כשזה אותו מחיר אתה צודק אבל אם משנת יוסף יותר יקר אז עדיף לפרנס את הבני דודים וע"י זה גם לפרנס את עצמי בלקנות זולמסכים עם כל מילה
ורק אוסיף שעד כמה שידוע לי רוב העובדים במשנת יוסף הם שומרי תומ"צ ויש עניין לפרנס אותם ולא את הבני דודים
כשזה אותו מחיר אתה צודק אבל אם משנת יוסף יותר יקר אז עדיף לפרנס את הבני דודים וע"י זה גם לפרנס את עצמי בלקנות זולמסכים עם כל מילה
ורק אוסיף שעד כמה שידוע לי רוב העובדים במשנת יוסף הם שומרי תומ"צ ויש עניין לפרנס אותם ולא את הבני דודים
היום לא משלמים 20% אלא פשוט לא מקבלים שום החזר.לא ידעתי שאם שכחנו משהו בתחנה אני אשלם על זה 20 אחוז!
בסופו של דבר הם חוסכים הרבה כסף למשפחה ויעידו על כך רבבות המשפחות.מציק לי מאוד החוסר שקיפות
כשנרשמתי
לא ידעתי שאם שכחנו משהו בתחנה אני אשלם על זה 20 אחוז! וגם לא תיהיה לי אפשרות לחכות שיגיע שוב ולקחת...
ושיהיה זיכויים ולא חזרה לאשראי
רק לאחר מעשה זה נודע לי.
ואם אתם מסלגנים לכם "כח הציבור" תוכיחו לי שאתם באמת הכי זולים בגלל זה. לאחרונה די מאוכזבת
ידוע לכם על סופר אונליין שמגיע לבית שמש?השאלה מה אפשר לעשות על מנת להחזיר את ישיר למהדרין!!! זה הפתרון הכי טוב!!
לטעמי יקר מיש חסד ומאושר עדשערי רווחה בירושלים
יש חסד יקר בלי השוואה לשערי רווחה, בדוק.לטעמי יקר מיש חסד ומאושר עד
תעקבו קצת
למשל על שישיית קולה גם בלי המבצע
לטעמייש חסד יקר בלי השוואה לשערי רווחה, בדוק.
אולי ספציפית קוקה קולה לא יותר זול בשערי רווחה, אבל כל שאר השתייה זולה בפערים גדולים.
לעומת אושר עד, מבדיקה שלי יצא שבערך אותם מחירים, בשערי רווחה יש יותר חווית קנייה.
אני בודק כעת בחשבונית וזה ממש לא נכון!מענין למה הם מעגלים את כל המחירים כשנכנסים לתוך סל הקניות
קורנפלקס 15.8=בחשבון הוא 16 וכן הלאה,
למה לא כותבים יש את הסכום העגול הגבוה? נניח קורנפלקס=16
במוצרים בודדיםם ובתנאי שרוכשים יחידה אחת מהמוצרים הללו- יש עיגול כלפי מטה- במקום 4.2-400
אבל כל שבוע אתם משלמים כמה שקלים על הענין התמוה הזה, וזאת מלבד ה3 וה1.8
נטו משחק שמנסה לעבוד פסיכולוגית על הצרכנים.
ומה הבעיה שלהם עם אגורות בדיוק?
זה נשמע טפשי וזניח, אולי אני לא נורמלית, אבל זה מקומם אותי בכל שבוע מחדש
המשחק מוזר אבל במציאות משלמים את המחיר המקורי.מענין למה הם מעגלים את כל המחירים כשנכנסים לתוך סל הקניות
במוצרים בודדיםם ובתנאי שרוכשים יחידה אחת מהמוצרים הללו- יש עיגול כלפי מטה- במקום 4.2-400
היכנס בבקשה לסל הקניות בכרטיסיה השמאלית באתר הישןאני בודק כעת בחשבונית וזה ממש לא נכון!
מענין למה הם מעגלים את כל המחירים כשנכנסים לתוך סל הקניות
שטויות, הם בסך הכל מעגלים לשקל הקרוב כדי שיהיה יותר נח, אם זה 4.4 הם יעגלו ל4, ואם זה 4.6 הם יעגלו ל5.היכנס בבקשה לסל הקניות בכרטיסיה השמאלית באתר הישן
החניה לא שייכת להם אלא לעירייהועל כן עליכם לבקש דמי שכירות על החניה הגיוני לחלוטין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: