במשנת יוסף עולה 3.85 אז זה עדיין זול ביותר מ20 אחוז על מה הבכי?היום עלה 4.9 אדום/ ולבן...
במשנת יוסף עולה 3.85 אז זה עדיין זול ביותר מ20 אחוז על מה הבכי?היום עלה 4.9 אדום/ ולבן...
אני לא מבין את זה אני מפרגן להם שירוויחו הרבה רק באפשרות אחת שיגדילו את מעגל הלקוחותמבחינתי שירוויחו כמויות אבל שהמחירים לא יעלו בהרבה
רק לקבל את ה10% של האשראי לא בקניה הכלליתמוגבל ל6 יחידות ללקוח
לפי הירקות שמוכרים במלא מקומותאני לא מבין את זה אני מפרגן להם שירוויחו הרבה רק באפשרות אחת שיגדילו את מעגל הלקוחות
אבל לפרגן להם על חשבוני הרי זה בדיוק משא ומתן של לקוחות
ובפרט שכיום נשחק היכולת של לקוחות פרטיים לשאת ולתת מול המוכר
מה נראה לך שהם עצמם כשהם הולכים לחקלאי הם אומרים לו לא מפריע לנו שתרויח הרבה
לא יכול להיות שהם יסחטו משני הצדדים
אולי הגיע הזמן לעשות מערכת שמאחדת את הלקוחות כולם והם משקיעים מראש סכום מסוים ופשוט לדלג על התיווך שלהם
עד כמה שידוע לי על השלוקים (או איגלו קומותיים האלה לא חל מס שתיה מתוקה בשונה מן האיגלואים.ביש המחיר תואם למוצר טרום מס שתיה מתוקה.
כשיגמר וייצרו חדש המחיר יעלה.
שמעתי מאדם בכיר בשופרסל - יש, שהם קבלו החלטה שלא להעלות את מחיר השמן בשום אופן, והרשת מפסידה כל חודש עשרות אלפי שקלים על המוצר הזה.לשים לב שמחיר השמן ביש חסד הוא 6.9 ויכולים לעשות על זה 10% באשראי יש יותר זול מכל המכירות
מי שקונה בסופר הוא בדיוק הציבור שלא מקפיד וזו ממש לא אינדיקציהצריך ללחוץ עליהם שיביאו משני הסוגים בשביל אלו שלא מקפידים (רוב הציבור לפי ההתרשמות שלי בקניה בסופר)
כך גם כנראה גם על החלב (שעולה 4.5 לעומת 5.17 בפיקוח), וזה כבר תקופה ארוכה מאד של כמה שנים!שמעתי מאדם בכיר בשופרסל - יש, שהם קבלו החלטה שלא להעלות את מחיר השמן בשום אופן, והרשת מפסידה כל חודש עשרות אלפי שקלים על המוצר הזה.
אין שום הבדל למיטב ידיעתי, שימו לב שרק ביש זה המחיר בשאר המקומות המחיר עלה.עד כמה שידוע לי על השלוקים (או איגלו קומותייםהאלה לא חל מס שתיה מתוקה בשונה מן האיגלואים.
מסכים עם כל מילהאני יודע שההודעה לא תמצא חן בעיני הרבה אנשים.
למרות זאת אכתוב את דעתי.
משנת יוסף הינה עסק רווחי כל דבר.
אולי בעבר היתה למטרת חסד בלבד.
היום מנצלים את כוח הקניה כדי לעשות רווחים גדולים יותר.
המחירים שם לא ממש הכי זולים...
אם הם חוסכים את כל העלויות של מחסנים חשמל מיזוג ועוד הרבה + משתמשים בכוח הקניה העצום, זה לא מתבטא במחיר משום מה...
אבל
מי שקונה שם, שיקנה, אחרי הכל זה נוח שהכל מרוכז קרוב לבית.
ויש שם גם דברים זולים במכירות המיוחדות או בדברים שהם מביאים מפעם לפעם.
וחלילה, אין לי מילה רעה!
חשוב לפרנס אנ''ש, והמחירים שם בסדר (לא זולים כפי שזה נשמע.)
תפוחי האדמה
האבטיח
השמן
זה רק חלק מהדוגמאות
ולכן, לסיכום.
כשאתם קונים תבדקו מה אתם קונים ובכמה וזהו.
מי מפריע להם להביא משני הסוגים?מי שקונה בסופר הוא בדיוק הציבור שלא מקפיד וזו ממש לא אינדיקציה
ויש למשנת יוסף נתח שוק משמעותי מאד של אנשים שהצטרפו רק השנה בגלל שמיטה.
מה הקשר?מי מפריע להם להביא משני הסוגים?
אבל איך כתבו
זה עסק כלכלי
והשיקולים שלהם כלכליים
לא צריך להגיע אליו זה ברור בכל המקומות המחירים קפצו מ9 שקל ומעלה ורק ביש נשאר המחיר בדיוק אותו דבר.שמעתי מאדם בכיר בשופרסל - יש, שהם קבלו החלטה שלא להעלות את מחיר השמן בשום אופן, והרשת מפסידה כל חודש עשרות אלפי שקלים על המוצר הזה.
100% ואני כתבתי להם ויודעת שעוד כתבו להםאני יודע שההודעה לא תמצא חן בעיני הרבה אנשים.
למרות זאת אכתוב את דעתי.
משנת יוסף הינה עסק רווחי כל דבר.
אולי בעבר היתה למטרת חסד בלבד.
היום מנצלים את כוח הקניה כדי לעשות רווחים גדולים יותר.
המחירים שם לא ממש הכי זולים...
אם הם חוסכים את כל העלויות של מחסנים חשמל מיזוג ועוד הרבה + משתמשים בכוח הקניה העצום, זה לא מתבטא במחיר משום מה...
אבל
מי שקונה שם, שיקנה, אחרי הכל זה נוח שהכל מרוכז קרוב לבית.
ויש שם גם דברים זולים במכירות המיוחדות או בדברים שהם מביאים מפעם לפעם.
וחלילה, אין לי מילה רעה!
חשוב לפרנס אנ''ש, והמחירים שם בסדר (לא זולים כפי שזה נשמע.)
תפוחי האדמה
האבטיח
השמן
זה רק חלק מהדוגמאות
ולכן, לסיכום.
כשאתם קונים תבדקו מה אתם קונים ובכמה וזהו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: