דרוש מידע מחיר התפוחי אדמה עולה משבוע לשבוע

חוטיוטיק

משתמש פעיל
מי שמזמין סחורה ממשנת יוסף
שישים לב שכל שבוע מחיר של שק עולה לפחות ב4 ש"ח
אבל אין פוצה פה בגלל שהם הצליחו להטמיע בציבור את ההרגשה כאילו שזו חלוקה/מכירת חסד
בזמן שהמחירים דומים לכל רשת ממוצעת,חוץ מזה שהם חוסכים בעלויות עובדים ארנונה ועוד

ניק 9970

משתמש פעיל
למה להשמיץ את משנת יוסף סתם.
בסה"כ מכירה זולה, חרדית ומאורגנת.
אולי כמה דברים ספיציפיים תמצאו במקומות אחרים יותר זול.
הם חוסכים בעלויות ומשתמשים בכח קניה מאוגד וחוסכים לציבור הרבה.
ציבור שנוהר למשנת יוסף הוא ציבור שמודע מאד למחירים ולא ציבור שעובדים עליו.
הראיה שעל עליה של שקל פותחים אשכול בפרוג.
מחירי התפו"א עלו בכל מקום, יחד עם דברים רבים ונוספים.
מסממני עיקבתא דמשיחא, היוקר יאמיר.

צחית

משתמש מקצוען
אבל אין פוצה פה בגלל שהם הצליחו להטמיע בציבור את ההרגשה כאילו שזו חלוקה/מכירת חסד
בזמן שהמחירים דומים לכל רשת ממוצעת,חוץ מזה שהם חוסכים בעלויות עובדים ארנונה ועוד
אני מסכים בכל מילה
אבל מה זה מעניין אותנו כמה הם מרוויחים? ובמה הם חוסכים
מבחינתי שירוויחו כמויות אבל שהמחירים לא יעלו בהרבה

גלידה

משתמש מקצוען
אפשר לקנות ולהזמין אצלהם אבל חשוב לבדוק אחרי המחירים (למי שמסוגל לזה...), כי בהחלט יש דברים שאפשר להשיג יותר זול כמו השמן שמישהו כתב
למשל אבטיח עלה שבוע שעבר ברוב הצרכניות 2.9 לק"ג, אצלהם עלה בערך 4 וחצי ש"ח ועוד....

רייזי 36

משתמש מקצוען
הסיבה היא שהם לא מביאים יבול נכרי או חו"ל של הבד"ץ
צריך ללחוץ עליהם שיביאו משני הסוגים בשביל אלו שלא מקפידים (רוב הציבור לפי ההתרשמות שלי בקניה בסופר)

חביבונת

משתמש מקצוען
להגיד שהמחירים של משנת יוסף לא זולים כמו שהיינו מצפים- זה לא השמצה, זה מציאות שהיא נכונה/ לא נכונה.
ולמה לא להעיר תשומת לב שאנשים ישימו לב למחירים לפני שהם קונים?
התחלתי לעקוב אחרי המחירים וגיליתי שהמחירים שלהם עולים לאט ובהתמדה בלי קשר לעליית המחירים הכללית. ואם עד היום הייתי מחכה ולא קונה מצרכים חסרים כדי לקנות במשנת יוסף, היום זה לא תמיד מוזיל...
בד"כ במוצרים שהם מביאים מהצד- לבית, לקיץ, ביגוד, מכשירי חשמל וכו'- הם זולים משמעותית מחנויות.
וזה כן מעצבן שהציבור כביכול שבוי בידיהם ויקנה הכול במחירים שהם יציעו...
ואני יודעת שאף אחד לא הכריח אף אחד, וגם אני אחד מאלה שמזמינים שם כל שבוע ומתרוצצים לאסוף את המוצרים, והתמורה בהחלט שווה (קרוב לבית, הזמנה באתר וכו')
ובכל זאת בתור אלו שמספקים הכול לציבור, וכולם התרגלו לקנות אצלם- מן ההגינות לספק יותר שירות ומחירים זולים יותר...

אני וביתי

משתמש מקצוען
כמה עולה ביש קילו תפו"א?

איש עברי

משתמש מקצוען
הסיבה היא שהם לא מביאים יבול נכרי או חו"ל של הבד"ץ
צריך ללחוץ עליהם שיביאו משני הסוגים בשביל אלו שלא מקפידים (רוב הציבור לפי ההתרשמות שלי בקניה בסופר)
הם כן מביאים חו"ל, אבל המחיר יותר יקר כי הם לא מביאים נכרי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה