חיים של תורה
משתמש מקצוען
משיטוטי בפרסומים על דירה לסוכות, בחיפוש בשביל קרוב משפחה שגר בחו"ל שרוצה לחגוג סוכות כאן בעיר הקודש, ראיתי פרסום על דירת 2 חדרי שינה במרכז העיר ומחיר שנשמע לי קצת לא ברור.
אני פונה למפרסם אודות המחיר, והתשובה שקבלתי פשוט הפיל אותי מהכסא.
אני בטוח שגם אותכם זה יפיל, לא? תמשיכו לשורה הבאה...
הבן אדם רוצה... תחזיקו חזק... 50 אלף דולר שהם 170 אלף ש"ח!!! כן, לא פחות!
חשבתי בהתחלה שאני לא רואה טוב, ועברתי שוב ואני רואה שלא, לא טעיתי, המחיר הוא בדיוק כמו שכתבתי.
לפני הכל אני רוצה לדעת מאיפה יש לאנשים את האומץ לזלזל כל כך בבוטות באינטליגנציה שלנו???
נכון שיש אנשים שמשכירים דירה במרכז ירושלים לחגי תשרי ב15,000-20,000 דולר, וגם זה הזוי מאוד, אבל זה רק על דירת 5 חדרים עם סוכה ענקית בקומה עשירית ומעלה עם נוף שמשקיף על כל העיר, ולא על דירת 2 חדרי שינה בלי סוכה (בנויה)!
אבל בעיקר מה שמפריע לי שיש אנשים שפשוט מזלזלים בעצמם.
הרי ככלל, מי שיכול להרשות לעצמו לשלם יותר מ10,000 דולר לחגי תשרי, הם רק אלו שהפרוטה מצויה בכיסם (כן ירבה), ונמצאים עמוק עמוק בעולם העסקים, ובשבילם זה פחות מחצי משכורת.
אז למה נראה לכם שבן אדם ביזנ'סמ'ן שיש לו מוח בקדקודו, יקח דירה ב50,000$ כשהוא יכול לקבל את אותה דירה בשישית מהמחיר מכל משכיר אחר בעיר???
אנא תעזרו לי להבין את הראש מאחורי העניין הזה.
התרגלתי כבר למחירים מטורפים, אך צר לי זה כבר מדי גדול עלי.
יאללה חברים, התקפות התקפות...
אני פונה למפרסם אודות המחיר, והתשובה שקבלתי פשוט הפיל אותי מהכסא.
אני בטוח שגם אותכם זה יפיל, לא? תמשיכו לשורה הבאה...
הבן אדם רוצה... תחזיקו חזק... 50 אלף דולר שהם 170 אלף ש"ח!!! כן, לא פחות!
חשבתי בהתחלה שאני לא רואה טוב, ועברתי שוב ואני רואה שלא, לא טעיתי, המחיר הוא בדיוק כמו שכתבתי.
לפני הכל אני רוצה לדעת מאיפה יש לאנשים את האומץ לזלזל כל כך בבוטות באינטליגנציה שלנו???
נכון שיש אנשים שמשכירים דירה במרכז ירושלים לחגי תשרי ב15,000-20,000 דולר, וגם זה הזוי מאוד, אבל זה רק על דירת 5 חדרים עם סוכה ענקית בקומה עשירית ומעלה עם נוף שמשקיף על כל העיר, ולא על דירת 2 חדרי שינה בלי סוכה (בנויה)!
אבל בעיקר מה שמפריע לי שיש אנשים שפשוט מזלזלים בעצמם.
הרי ככלל, מי שיכול להרשות לעצמו לשלם יותר מ10,000 דולר לחגי תשרי, הם רק אלו שהפרוטה מצויה בכיסם (כן ירבה), ונמצאים עמוק עמוק בעולם העסקים, ובשבילם זה פחות מחצי משכורת.
אז למה נראה לכם שבן אדם ביזנ'סמ'ן שיש לו מוח בקדקודו, יקח דירה ב50,000$ כשהוא יכול לקבל את אותה דירה בשישית מהמחיר מכל משכיר אחר בעיר???
אנא תעזרו לי להבין את הראש מאחורי העניין הזה.
התרגלתי כבר למחירים מטורפים, אך צר לי זה כבר מדי גדול עלי.
יאללה חברים, התקפות התקפות...
נערך לאחרונה ב: