מחירון מיוחד -מיועד לגרפיקאים/דילרים/מפיקים- בלבד!

dhashalom

משתמש רשום
שלום לחברי הפורום.
הוצאנו מחירון מפיקים במחירים מיוחדים. שירות אישי והדפסה איכותית.

המחיריון מיועד למי שמבצע 2-3 עבודות בשבוע מינימום. הוא סופי וכולל מע"מ.

כלול במחיר: נייר, לוחות, הדפסה. (אפשרות למשלוח ללא תוספת באיזור י-ם). אין צורך להוסיף מע"מ. המחירון נבנה לאחר סקר שוק רחב.

אני לא רוצה לעשות מהומה... אז אני לא מפרסם כאן את המחירון לכל. גם שלא לפגוע בבעלי דפוס. וגם שהוא לא יחשף ללקוחות פרטיים. מי שמעוניין ואכן עובד בתדירות הזאת שישאיר הודעה ואצור עמו קשר.

(דרושים סוכנים לעבודה מהבית, גם למקרה הזה נא להשאיר הודעה/ עדיפות לאיזור ירושלים)

id24

משתמש רשום
עיצוב גרפי
מה עם מחירון למעצבים שלא מדפיסים בכזו תדירות?
אני מאמין שהמחירון באתר הוא ללקוחות..

dhashalom

משתמש רשום
המחיר הוא כמחיר האתר. שגם הוא מחיר טוב מאוד יחסית לשוק. אתה מוזמן להיכנס ולראות.

כשאני בונה מחירון מפיקים. אני יודע שגם אם אני מפסיד היום אני מרוויח מתקופה (אני אמיתי וישיר)

מנחם0067

משתמש חדש
כמפיק דפוס, אשמח לברר פרטים ולקבל דוגמא

נכתב ע"י dhashalom;788123:
שלום לחברי הפורום.
הוצאנו מחירון מפיקים במחירים מיוחדים. שירות אישי והדפסה איכותית.

המחיריון מיועד למי שמבצע 2-3 עבודות בשבוע מינימום. הוא סופי וכולל מע"מ.

כלול במחיר: נייר, לוחות, הדפסה. (אפשרות למשלוח ללא תוספת באיזור י-ם). אין צורך להוסיף מע"מ. המחירון נבנה לאחר סקר שוק רחב.

אני לא רוצה לעשות מהומה... אז אני לא מפרסם כאן את המחירון לכל. גם שלא לפגוע בבעלי דפוס. וגם שהוא לא יחשף ללקוחות פרטיים. מי שמעוניין ואכן עובד בתדירות הזאת שישאיר הודעה ואצור עמו קשר.

(דרושים סוכנים לעבודה מהבית, גם למקרה הזה נא להשאיר הודעה/ עדיפות לאיזור ירושלים)

אשמח ליצירת קשר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה