פוניבז'-וולף
משתמש פעיל
חחח יד רוחצת ידובעירייה טענו שלא היו מודעים לזה
חחח יד רוחצת ידובעירייה טענו שלא היו מודעים לזה
חבל על הציפיות, מצפצפים על הדיינים, ועל כולם. בעלי העמותות אדונים, ואנחנו עבדים ושפחות.מה שאני מקווה שזה ימשך [התחקירים וההד הציבורי] הלאה והלאה ולא יגמר רק בסיפור של הסיעות ממודיעין עלית וימשיך הלאה לכל מנהלי העמותות שעושקים גננות ועובדי הוראה וישים סוף לעוול המתמשך בעז"ה ובזכות זה ניזכה לגאולה שלימה
מזכיר לי תגובות של @ליטאי פשוט שמסביר למה גוטרמן עושה טובה ענקית לתושבי העיר שהוא קצת מזיז את עצמו בנוגע לתחבורה לתושבי מודיעין עילית.לצערי לא, עוד לא התקבלתי לתפקיד דובר העירייה. שאתקבל אני אשתדל להלחם את כל המלחמות שלא קשורות אליי.
בנושא הזה, אני יש לי היכרות עם הנוגעים בדבר, בעירייה, שמנסים לעזור, וכן יש פתרון (ושוב זה ה-ל-י-ך שקשור בהרבה גופים)
מדובר בנשים כן, כן, לא מושחתות ולא גנבות שהעבודה שלהם היא לא לשמוע את הסייעות יום יום, וכן הם בוחרות לעשות את זה ולנסות לעזור.
מסוכם על כולם. כולל כל הגופים בעירייה. שחייבים להעלות להם את השכר.
וכן אנשים נותנים מעצמם המון בשביל זה.
אז טיפת מחשבה במרום ישר לרוץ ולקלל.
ואם כבר, אז באמת אני תכף יעלה עדכון מה קורה עם זה...
אם זה באמת מענין מישו.
להבנתי הפשוטה...לא בקשו עצות איך לגדל את הדור הבא, בתקוה שאף אחד לא יצטרך שלילדו יהיה סייעת
המדובר כאן על סייעות לילדים נכים או הסובלים מאלרגיה מסכנת חיים, שזכאים לסייעת אישיתלהבנתי הפשוטה...
סייעת זה דבר שכל ילד צריך...
זה המישהו הזה שעובד קשה עם הגננת ביחד לגדל את הילדים המופלאים...
להבנתי הפשוטה...
סייעת זה דבר שכל ילד צריך...
זה המישהו הזה שעובד קשה עם הגננת ביחד לגדל את הילדים המופלאים...
נכון...המדובר כאן על סייעות לילדים נכים או הסובלים מאלרגיה מסכנת חיים, שזכאים לסייעת אישית
זה לא מדוייק יש אכן נכים וילדים שזקוקים לליווי אבל ברובן הסייעות עובדות בעיקר בהוצאת ילדים לשיעורי עזרהמדובר כאן על סייעות לילדים נכים או הסובלים מאלרגיה מסכנת חיים, שזכאים לסייעת אישית
הסיייעות מגיעות בזכות הזכאות של הילדים בעלי הנכויות או הצרכים הרפואיים. אם הן מוציאות ילדים שאין להם זכאות לסייע לשיעורים פרטיים זה ככל הנראה לא חוקי.זה לא מדוייק יש אכן נכים וילדים שזקוקים לליווי אבל ברובן הסייעות עובדות בעיקר בהוצאת ילדים לשיעורי עזר
נכון.יש אכן נכים וילדים שזקוקים לליווי אבל ברובן הסייעות עובדות בעיקר בהוצאת ילדים לשיעורי עזר
בחינוך העצמאי יש כ130 עבדות -סייעות ובחיידרים פה בעיר וכן במוסדות נוספים של חינוך מיוחד כמו 'תורת חיים' יש מאות רבות נוספותבשביל האינטלגנציה, כמה סייעות כאלו יש במודיעין עילית?
זה על חשבונן ועוד איךהערה: הילדות שבאמת צריכות סייעת מקבלות כל מה שהן צריכות, זה לא על חשבונן.
אכן כך אירע?כל הסייעות במודיעין עילית שובתות ממחר ועד להודעה חדשה.
בעברית תקנית קוראים לזה גזל.אך בפועל - על השעות של הילדה - מעבירות שיעורים פרטיים לעוד המון ילדות.
הנושא יותר רחב...זה על חשבונן ועוד איך
ההורים מקבלים סל בהתאם לדרגת הנכות של הילד, כפי שנקבע בוועדת זכאות ואיפיון, והם יכולים לבחור בשעות סיוע מגוונות: הוראה מתקנת, טיפול פרא רפואי במידה ויש בבית הספר מי שמאיישת את המשרה, טיפול רגשי וסייעת. אם הם בחרו בסייעת ושעות הסייעת נודדות לילדים אחרים - זה בוודאות על חשבון סיוע אחר שילדיהם יכלו לקבל.
היוצא שבית הספר גוזל גם את הילד, גם את הסייעת ופעמים- גם מבחינת מימוש הזכאות ותנאי התפקיד, גם מהפן שסייעת ממורמרת לרוב לא תשקיע ותעבוד בראש קטן ובחוסר מרץ ושמחה.
מישהו יודע??הסיעות לא הופיעו היום לעבודה?
כן,מישהו יודע??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: