אם מתארגנת קבוצת רכישה אני מצטרפת ראשונה!מצטרפת לברור על מזרונים איכותיים ומומלצים.
אולי יוזמים שוב קבוצת רכישה למזרונים, כמו שעשתה פינתי בנדיבות ובמסירות חפני כשנתיים?
https://www.prog.co.il/threads/קבוצת-רכישה-מזרונים-הזמנה.230149/
@pinati מעוניינת?
או יכולה לתת לנו את המלצותיך בעקבות הקבוצה שארגנת?
ישרים.
אני גם מאד ממליצה על מזרן של "ישרים" קניתי במותגים בבני ברק - סבלתי מכאבי גב והכל עבר!
מה גם שאני זוכרת שהמחיר היה ממש טוב לעומת המותגים שאת משלמת על השם
תודהאנחנו קנינו מנדלבוים אחרי הרבה המלצות
יש לנו את זה זמן קצר ונראה מעולה
דגם טורנדו לא קפיצים עם שיכבת ויסקותודה
איזה מנדלבוים?דגם?
זה עם קפיצים או ספוג?
מעדכן, לאחר פניה לבעלים עצמם של חברת ישרים, העניין טופל באופן מיידי על הצד הטוב ביותר. מציע לרכוש את המזרנים דרך חנות מותגים. שם תקבלו שירות מעולהיש לנו משא ומתן ארוך איתם מעדיף לא לפרט כאן. אבל בהחלט חוסר אמינות
גם אנחנו רכשנו מהם פעמיים ובפעם השלישית עדיין חווים חוסר אימון. לא נקרנה שוב חד משמעית
אשמח להצטרף יש לי אפשרות להביא הרבה לקוחות מפרויקט שאמור להתאכלס בקרובמצטרפת לברור על מזרונים איכותיים ומומלצים.
אולי יוזמים שוב קבוצת רכישה למזרונים, כמו שעשתה פינתי בנדיבות ובמסירות חפני כשנתיים?
https://www.prog.co.il/threads/קבוצת-רכישה-מזרונים-הזמנה.230149/
@pinati מעוניינת?
או יכולה לתת לנו את המלצותיך בעקבות הקבוצה שארגנת?
חנות מותגים בבני בקק מזרני ישרים. אותו מזרון בחצי מחיר.אשמח להצטרף יש לי אפשרות להביא הרבה לקוחות מפרויקט שאמור להתאכלס בקרוב
(אני כרגע מארגנת קבוצת רכישה למוצרי חשמל מחירים שווים מאוד)אולי אחכ אתפנה לארגן קבוצה למזרנים
אני לא מבינה בתחום אשמח להמלצה הכי טובה ואיפה שירות הכי טוב אוכל לדבר איתם
אפשר טלפון שלהם?חנות מותגים בבני בקק מזרני ישרים. אותו מזרון בחצי מחיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: