מזעזע,מקרה הדברה בי-ם

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
לשמוע ולבכות, לשמוע ולבכות - איזו אישה נדירה, איזה זוג יהודים אדירים וחזקים בעולמו של הקב"ה, מצורף תמליל השיחה למי זה לא פתוח לו.
בלינק יש הקלטה של האמא מאתמול בכנסי הנשים שנערכו ברחבי הארץ.

http://www.kikarhashabat.co.il/חדשות-חרדים-מיכל-גרוס-בכינוסים-לנשים-היל.html

נשים יקרות, אני מתרגשת מאוד מאוד לדבר אליכן. אני מרגישה שהילדים, הבנים, חיים מיכאל ורפאל יצחק, הם לא רק הילדים שלי אלא גם הילדים שלכם", פתחה האם את דבריה.

"בזכות התפילות, הקבלות וכל מה שהתחזקתן, אנחנו ראינו ישועות", הוסיפה מיכל גרוס בהתרגשות, "אני רואה בכל שעה ושעה ממש, עוד קצת שיפור במצב שלהם ואני אומרת לעצמי, הנה עוד תפילה של עוד מישהי, עוד ילד, התחזקו, קיבלו על עצמם, התקרבו אל הקב"ה, והנה זה עוזר ועוזר, אין לכם מושג כמה אני מרגישה את כל מה שעם ישראל עשה".

"אני באמת רוצה מאוד מאוד להודות לכן. אני מרגישה, מרגישה את זה מאוד, את החיבוקים, את התפילות האלה, כל עם ישראל איתי", אמרה האם.

האם, המשיכה בדבריה וסיפרה כי "אני רוצה להגיד לכן שאמרתי למנתח אחרי שניתח את חיים מיכאל, 'תדע לך אתה ניתחת פה את הלב של עם ישראל, תדע את זה', שאלתי אותו, 'אם הוא מרגיש את זה', והוא אמר לי 'כן', והוא לא שומר תורה ומצוות".

"אז באמת יישר כוח", הוסיפה האם, "תמשיכו, תמשיכו עם הקבלות ועם התפילות כי עדיין אנחנו זקוקים לרחמי שמיים ובכלל עכשיו זה זמן מאוד מיוחד, הקב"ה לקח לצערנו קורבנות בשביל זה, וזה קורבנות ציבור, קורבנות של עם ישראל וזה זמן מסוגל".

"אנחנו בעזרת ה' נמשיך עוד ועוד להתקרב, להתחזק, לקבל קבלות ולהתפלל וזה מה שיעזור הלאה לעם ישראל. האחדות הזאת היא מנצחת. הקב"ה רואה את עם ישראל מאוחד, זה יקרב אלינו בעזרת השם מהר מהר את הגאולה", הביע האם את תקוותה.

לסיום, היא הוסיפה ואמרה: "באמת תודה רבה לכולן, אני מודה לכולן, אני מרגישה את כולן ושנשמע תמיד תמיד בשורות טובות".

מכלול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
...

קבצים מצורפים

• גרוס.PNG
    KB 61 · צפיות: 50

מ.לוינגר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לאחר שרק בשבוע שעבר התרגשנו לדווח על שיפור ניכר ומפתיע במצב האחים, במהלך השבת נפגשו האחים לראשונה מאז האסון ההדברה, השניים הועברו לחדר משותף ביחידה לטיפול נמרץ לב בשניידר, שם יכלו לראשונה לראות זה את זה מאז אסון ההרעלה ביום רביעי שעבר, שבו קיפדו את חייהן אחיותיהם אביגיל ויעל.
ההורים מיכל ושמעון והדודים היו בשבת עם הילדים וניסו לשמור על השיגרה. “יצחק בשלב מתקדם יותר ומיכאל קצת חלש יותר, אבל אצל שניהם כל המערכות מתפקדות”, סיפר הסב יעקב גרוס, “כשהעבירו אותם לחדר משותף הם הגיבו אחד לשני ודיברו. היום היה יום ההולדת של אביגיל ז”ל, אך גם נולדו לנו מחדש שני נכדים”.
++++++++++++
קרובי משפחה מסרו כי יצחק כבר החל לשאול שאלות לגבי אחיותיו, והוריו החלו לספר לו בהדרגה, בעוד מיכאל עדיין לא העלה את הנושא.
ההורים מבקשים כי למרות רצף החדשות החיוביות, השניים עדיין זקוקים לרחמי שמיים ועל הציבור להמשיך ולהתפלל. “יש כאן ניסים שלא כדרך הטבע” אמר האב שמעון גרוס “ואפילו הרופאים המומים, אני יודע כי זה בזכות התפילות”.
[מקור שטיבל]

050

משתמש מקצוען
פרסום וקופי

קבצים מצורפים

• trhpq1mn.mp3
    1.9 MB · צפיות: 42

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
את ההסרטה של האם מדברת, לא דרך כיכר השבת, יש למשהו אפשרות להוריד?

תודה!

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יום ראשון ב' אדר א' תשע"ד
ט. המספר לשון הרע על כהן עובר על מצות עשה של 'וְקִדַּשְׁתּוֹ', שזהו ציווי לכבד את הכהנים [ויתכן שאף המקבל עובר בזה].
י. המספר לשון הרע על אחיו הגדול, בעל אמו או אשת אביו, עובר על מצות כיבוד אב ואם, שאף אלו בכלל המצוה. ואם מדבר ח"ו על אביו או אמו ממש, מלבד שעובר על מצוה זו, הרי הוא גם בכלל 'ארור מקלה אביו ואמו'. [ויתכן שאף המקבל עובר, אם הוא בנו או אחיו הצעיר של האדם שעליו דיברו, ואף שלא בפניו].

* * *
פירוט ההלכה היומית: ט. המספר לשון הרע על כהן, בפניו, עובר על מצות עשה של 'וְקִדַּשְׁתּוֹ', שזו מצוה לכבד את הכהנים, ואם מבזהו בפניו הרי הוא מבטל מצוה זו [ויתכן שגם המקבל עובר באיסור זה, ויתכן שאף אם מדברים שלא בפניו עוברים באיסור זה].
י. המספר לשון הרע על אחיו הגדול, או על בעל אמו או על אשת אביו, עובר על מצות עשה של כבוד אב ואם, שאף הם כלולים בציווי זה, כמו שדרשו חכמים. וכל שכן אם חס ושלום מדבר לשון הרע על אביו או אמו בעצמם, שעובר על מצות עשה של כבוד אב ואם, ומלבד זה שהוא כלול ב'ארור מקלה אביו ואמו'. [ויתכן שגם המקבל עובר באיסור זה, אם הוא בנו או אחיו הצעיר של האדם שעליו דיברו, וגם שלא בפניו].

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י מילה בסלע;1187455:
את ההסרטה של האם מדברת, לא דרך כיכר השבת, יש למשהו אפשרות להוריד?

תודה!

בכיכר השבת יש פס קול עם תמונה טחת של ההורים. לא הסרטה.

חני

tirza10

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
האמא בקשה להמשיך להתפלל,
אז בואו נמשיך מגיע לה,
ו'-כ'

0548445050

משתמש רשום
קיבלתי במייל

קבצים מצורפים

• דברי הרב יוספי על הצרות.pdf
    KB 561.6 · צפיות: 54

חנוש-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יצא לי הערב לשוחח עם מישהי שקרובה מאוד למשפחה.
היא אמרה שהמצב לגמרי לא פשוט.
אמנם, ב"ה, הם יצאו מכלל סכנה.
אך, הגדול, חיים מיכאל שלמה בן מיכל, עבר שלוש החייאות, הרופאים לא נתנו לו שום סיכוי, והוא ב"ה איתנו.
הוא חלש מאוד, לא מצליח להשאר ער מעבר לכמה דק', לא מצליח לדבר ולא להרים אפילו יד מהמיטה.
זקוקים עוד הרבה רחמי שמיים על מנת שיוכל לחזור לת"ת ולהרוות נחת להוריו.
אצל רפאל יצחק אייזיק בן מיכל, ב"ה במצב טוב יותר, אך לא מצליח ללכת, הוא חלש מידי עבור כך.
ונמצא על כסא גלגלים, הוא ילד ומבקש לחזור לחיים הרגילים, הוא שואל על האחיות שלו, ומקבל לאט לאט את האמת מהוריו, זה לא קל.

ההורים מתחננים להמשיך ולהתפלל עליהם שיחזרו להיות הילדים שהכירו, על מנת שהם עצמם, ההורים, יוכלו להשתקם מהכל.
הבטחתי לה לפרסם בפרוג את המצב, ואמרתי לה שבטוח יענו פה, וימשיכו להתפלל...
http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=FrgDURa78C

בשורות טובות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה