מזל טוב, נוסף לנו ילד חדש במשפחה!! (בובת ניו יורק)

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית

לווים

משתמש מקצוען
האמת שורה תחתונה לא מבינה ככ על מה הדיון....

אם יש כאן דמגוגיה כדי לנסות לשכנע את האמהות לא להלהיט את הבנות בבובות ובאביזרים כדי שהילדות שלהן לא יקנאו כי אין להן (לא משנה הסיבה , בגלל שאמא סתם לא מרשה או בגלל שבאמת אין יכולות כלכליות לקנות את הבובות ולטפח אותן) אז יש קצת צדק בדברים כי ברור שכיום בדור העדר - הרבה פעמים אנשים נסחפים לקניות בכדי לספק את הילדים והמציאות הזו מלווה אותנו בכול מיני דברים, אם זה בבובות לילדות במדבקות לבנים, בבת מצוות מושקעות ועוד ועוד ועוד....
מה אני חושבת- אנחנו חיים כיום בדור שהתקדם מאוד גם מבחינת הטכנלוגיה ומה שהמוח האנושי מסוגל לייצר (ממממש אפסית ממה שהקב"ה מיצר) וגם מבחינת העברת ושיווק הדברים... הכול היה מפורסם וגלוי לעין אם זה במרחב הרשת, כח הפרסום או אפילו בחוברת תרומות של עזר מציון. ובל נשכח שאנשים עובדים לפעמים ממש קשה ומוצאים פורקן בקניות גם אם זה לילדים....

אי אפשר להוקיע את זה מהשורש אפשר רק לעבוד על זה ולספק לילדים אתגרים ורצונות משמחים אחרים אבל לא ע"י דריקטורה (ככה אני קוראת לזה) כמו " בבית שלנו לא קונים בבות" או "אנחנו לא משחקים בפסלים" אני לא מאמינה בזה כי ילד הוא בסה"כ ילד שיש לו רצונות ילדותיים וכל דבר יפה שגם שווה כסף נתפס בעיניו לסוג של הערכה עצמאית וחברתית.....

המציאות האם יש סגידה לבובות או לא משתנה לדעתי מאוד מבית לבית... ברור שאם לבובה יש ארון בגדים שלם ומוצרי טיפוח ומזמינים את כל השכונה לראות את זה . זה כנראה קצת קיצוני. אבל תמיד גם בעבר הרחוק רחוק(ככה אני שומעת מהסבתות) שיחקו בבובות.. זה היה המשחק של הילדות.....לא חדש לא השתנה ולא ישתנה....

מה עוד שלפחות בעבר הרחוק לא יצרו ככ הרבה אלבומי מדבקות לילדים מכול הסוגים של רבנים (ברור שיש כאן תעשייה של כסף לא?) ולא לדבר על ההוצאה הכספית הכרוכה בזה??

ככה שצריך לדעתי להתפלל להקב"ה שהטרנד הזה לא יתפוס אותנו ואת ילדנו קיצוני מידי .... ובמקרים לא קיצוניים האמת שאני לא רואה במשחק בובות משהו חריג.

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
שאלה למבינים...
"זכינו" לקבל מהסבתא בובת ניו יורק
יש כמה גדלים בבבות האלו או שכולם אותו גודל
איך אני יודעת שהבגדים שאני מזמינה באלי אקספרס יתאימו??

ביתילי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
איפה אפשר להשיג אותן עכשיו (אחרי פורים ולפני פסח)
הכי בזול - ובבני ברק?

לצו

משתמש פעיל
שאלה למבינים...
"זכינו" לקבל מהסבתא בובת ניו יורק
יש כמה גדלים בבבות האלו או שכולם אותו גודל
איך אני יודעת שהבגדים שאני מזמינה באלי אקספרס יתאימו??
מה שיש תמונה שהבובה לובשת זה מתאים ,
אם זה בגד בלי תצלום עם הבובה זה קטן יותר

rachelwer

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
יש בברכל מבצע על חיקוי לבובת ניורק.
האם משהו יודע מה האיכות של הבובה הזו?
ומה האיכות של השיער שלה?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה