מוכרחים לומר שאלו הגרים שם ב"ה עסוקים עם מקום המגורים החדש ולא פנויים להיכנס לאתר,מחכים לשמוע כבר איך החיים שם שמישהו יעלה עדכון!
בטוח שאנשים גרים שם??מוכרחים לומר שאלו הגרים שם ב"ה עסוקים עם מקום המגורים החדש ולא פנויים להיכנס לאתר,
וזה סימן טוב !
(או שאין שם גישה לרשת)
תנו לנשום...בטוח שאנשים גרים שם??
אולי כל הציבור שם לא מחזיק אינטרנט אפילו מסונן נטפרי, וחדר מחשבים עדיין אין שם...
קבלו היום אתמול/היום טופס 4!!למישהו יש עדכון בקשר לטופס 4
לבניינים 28-33?
נכון,אלכוס של 05\09 נראה לי שזה הבנינים מספרים 20 -28 ואין להם עדיין טופס 4
יש מישהוא שמרכז את הדירות להשכרה?מכתב רבני השכונה על הזכות הגדולה להיות מהמיסדים על אף שכל ההתחלות קשות שזו זכות לדורי דורות, כמו''כ מבקשים שלא להשכיר את הדירות לציבור לא חרדי
ואני רוצה להשכיר,יש מישהוא שמרכז את הדירות להשכרה?
מתענין על שכירות שם
כמה חדרים?ואני רוצה להשכיר,
דירה בקומה 6
בנין 28
האם טוב בשבילך ?
4 פלוס מחסן צמוד לדירה"" (חניה כמובן)כמה חדרים?
אני לא נתקלתי בזה ואני מדבר איתם לא מעט,דיבר איתי היום מישהו שהציג עצמו מלשכת הרב שם. הוא טוען שהחברה משכנעת - באמצעות האנשים שמוסרים מפתחות מטעמה - חרדים לא להגיע לשם. מכירים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: