שאם מזכיר מודיע להם בתחילת/אמצע/סוף היום שהוא לא יכולשובצתי כמזכיר קלפי רזרבי, מישהו יכול לתת לי פרטים ע"ז, מה זה אומר?
אז מקפיצים לשם רזרבי.
הוצבת בעבודה 12 רמת השרון?
שאם מזכיר מודיע להם בתחילת/אמצע/סוף היום שהוא לא יכולשובצתי כמזכיר קלפי רזרבי, מישהו יכול לתת לי פרטים ע"ז, מה זה אומר?
זה אומר שיגידו לך לבוא ב7 בבוקר למקום מסויםשובצתי כמזכיר קלפי רזרבי, מישהו יכול לתת לי פרטים ע"ז, מה זה אומר?
6:00 בבוקר !!!!זה אומר שיגידו לך לבוא ב7 בבוקר למקום מסוים
ואם יצטרכו תגבור או החלפה לשעות מסוימות אז יקראו לך
תכלס זה פצצה
כן.שאם מזכיר מודיע להם בתחילת/אמצע/סוף היום שהוא לא יכול
אז מקפיצים לשם רזרבי.
הוצבת בעבודה 12 רמת השרון?
לי בפעם קודמת קראו ב76:00 בבוקר !!!!
מזכיר קלפי יקר/ה ,לי בפעם קודמת קראו ב7
כתבתי מה היה לימזכיר קלפי יקר/ה ,
שובצת לעבוד כמזכיר קלפי רזרבי.
עלייך להתייצב ב6:00 ב2/3 יום הבחירות במטה רמת השרון שנמצא בבניין אשכול פיס.רחוב העבודה 12, רמת השרון.
הגעתך במועד זה הינה חובה!יש להגיע עם תעודה מזהה.
*חשוב לציין כי אנו שומרים לנו את הזכות לשנות את השיבוץ, הן לעיר והן לתפקיד, עד יום הבחירות, לפי הצורך.*
במידה ויהיה שינוי נעדכן אותך טלפונית.
בהצלחה,
ועדת דן
מצטט את עצמי. הסתכלתי שוב בתדריך וכתוב שלא צריך להביא את החומר הקשיח לקליטה אא"כ יש הוראה מפורשת של האחראי.מוזר מאוד. אין שום הוראה כזו.
ובאשדוד יש הוראה מיוחדת של האחראיםמצטט את עצמי. הסתכלתי שוב בתדריך וכתוב שלא צריך להביא את החומר הקשיח לקליטה אא"כ יש הוראה מפורשת של האחראי.
מי מוכן לעבוד בקלפי כזו?????קלפי למבודדי בית עם הרכה סטרילית
שני אוהלים עם צד שקוף באמצע
במייל עדיין לאעכשיו סוף סוף נזכרו בוועדת רמלה לוד לשלוח SMS...
הקפצהיש פה מישהו שנוסע ביום שישי לקחת ציוד מועדת רמלה לוד?
אני זקוק לטרמפ...
כנראה מישהו שמקבל סכום רציני ע"מ לשבת יום שלם עם מסכות והגנה...מי מוכן לעבוד בקלפי כזו?????
איך מוסרים לו את המעטפה?
ומה קורה אם הוא מתחיל לפגוע ב"טוהר הבחירות"?
איזה סדרן/מאבטח יהין לגשת לאדם כזה??
או שאולי מגייסים גם סדרנים/שוטרים נגועים?!
כןצריך לבוא לקליטה?
ואם לא בא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: