הבאתם תצלום שיק לראיוןלא זכור לי שמילאתי
אולי כי היה מזמן...
כמה יוצא תשלום נטו למזכיר
והשכר למזכיר הוא 2868-18%=2351 נכון
הבאתם תצלום שיק לראיוןלא זכור לי שמילאתי
אולי כי היה מזמן...
כמה יוצא תשלום נטו למזכיר
והשכר למזכיר הוא 2868-18%=2351 נכון
אין עוד אופציהלא זכור לי שמילאתי
אולי כי היה מזמן...
איך אתה רוצה ?אין עוד אופציה
רק בתשלום בבנק
רק דרך המפלגותבלת''ק.
האם עדיין ניתן להצטרף
ולהרוויח מעבודה ביום הבחירות?
רק המזכירים חותמיםחותם על מעטפות
ומדווח למטה מי כבר הצביע
אותו דבר כמו חבר רגיל, על פי רוב של חברים ומזכיריםזה רק היו"ר
אבל הם משלמים באמת?רק דרך המפלגות
ממש לא!!!רק המזכירים חותמים
רוב של חברי ועדה,אותו דבר כמו חבר רגיל, על פי רוב של חברים ומזכירים
אך ורק חברי הוועדה חותמים על מעטפות ההצבעהרק המזכירים חותמים
במקרה של תיקו ליו"ר יש את האפשרות להכריעאותו דבר כמו חבר רגיל, על פי רוב של חברים ומזכירים
אני עבדתי פעם בתור חבר ועדה מטעם אחת המפלגות לכנסת וזה עבד בצורה הזו:אבל הם משלמים באמת?
הבנתי שהם מבטיחים לשלם
אבל לא מבטיחים לקיים..
והיה שווה לך לעבודאני עבדתי פעם בתור חבר ועדה מטעם אחת המפלגות לכנסת וזה עבד בצורה הזו:
מכיוון שהייתי רשום בתור עובד בקלפי היה לי תלוש כמו לכולם עם סכום קבוע.
אבל הם חייבו אותי לחתום על מסמך שאמנם אני מקבל לחשבון בנק את כל הסכום אבל אני מעביר בסביבות 40 אחוז למישהו אחר שלא קיבל תלוש מכל מיני סיבות. והם הסבירו לי שהם מעבירים את כל הסכום החוקי כי הם חייבים אבל אם אני רוצה עוד אי פעם עבודה מטעמם בכל נושא שהוא אז שווה לי להעביר חלק מהסכום כמסוכם.
ראשית כל, הם הודיעו לי את זה בסוף יום הבחירות כשבאתי לסכם איתם איך אני מקבל את הכסף הם הודיעו לי שאני לא מקבל את כל הסכום שיגיע אליי בתלוש כי אין להם תקציב לכל העובדים ולכן צריך לחלק את התשלומים של כל האלו שקיבלו עם כלל העובדים. ושוב, הם הודיעו לי את זה רק בסוף יום העבודה.והיה שווה לך לעבוד
תמורת 60% מהתלוש?
בלת''ק, שובצתי כמזכיר מוביל, מישהו יודע מה זה? כבר קיבלתי הודעה שאני האיש קשר מול הקייטרינג של האוכל...,
בירושלים.
רק המזכירים חותמים
אותו דבר כמו חבר רגיל, על פי רוב של חברים ומזכירים
ממש לא!!!
רק במקרה וחברי הוועדה לא באו, מתמנה מזכיר אחד לחבר ועדה וחותם...
רוב של חברי ועדה,
המזכירים יכולים לייעץ..
טעות שלי! צודקים כל המעירים הנכבדים!אך ורק חברי הוועדה חותמים על מעטפות ההצבעה
במקרה של תיקו ליו"ר יש את האפשרות להכריע
המזכירים לא בספירה
זה בנוסף לעבודתי כמזכיר? זה יותר שכר? או שעשו עליי סיבוב...זה סוג של אחראי ריכוז קלפיות,
זה אומר שהריכוז של המזכירים במקום הקלפי שלך הוא תחת אחריותך, הם יעבירו לך את התלונות כשמשהו לא יתנהל כהוגן וגם עליך לדאוג שהכל [אוכל וכדו'] יתפקד בקלפי
שיבצו אותך גם בקלפי מסוימת?זה בנוסף לעבודתי כמזכיר? זה יותר שכר? או שעשו עליי סיבוב...
מי מביא לך אוכל לקלפיזה סוג של אחראי ריכוז קלפיות,
זה אומר שהריכוז של המזכירים במקום הקלפי שלך הוא תחת אחריותך, הם יעבירו לך את התלונות כשמשהו לא יתנהל כהוגן וגם עליך לדאוג שהכל [אוכל וכדו'] יתפקד בקלפי
אתה לא תעבוד בקלפי עצמה ביום הבחירות.זה בנוסף לעבודתי כמזכיר? זה יותר שכר? או שעשו עליי סיבוב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: