מתי סיימת?הייתי קולט בכנסת, לא צריך מחשב בכלל, רק לעבור עם המזכיר שהכול בסדר בחתימות ובסך הקולות
מתי סיימת?הייתי קולט בכנסת, לא צריך מחשב בכלל, רק לעבור עם המזכיר שהכול בסדר בחתימות ובסך הקולות
זה היה בבחירות לכנסת ובכלל שיבצו אותי ל''פתיחת וועדות ספירה'' אבל אף אחד שם לא ידע מה זה אומר, ובדיוק היה חסר קולטים, אז עברתי קורס בן 5 דקות והוכשרתי לקולטמתי סיימת?
הבנתי עד 2 בלילה....זה היה בבחירות לכנסת ובכלל שיבצו אותי ל''פתיחת וועדות ספירה'' אבל אף אחד שם לא ידע מה זה אומר, ובדיוק היה חסר קולטים, אז עברתי קורס בן 5 דקות והוכשרתי לקולט
למתעניינים: הספירה עברה חלק גם בלי שפתחתי את הוועדות
אני חתכתי בסוף המשמרת ב7 בבוקר, אבל אני יודע שהיו כאלה שקלטו עד 6 בערב
הבנתי עד 2 בלילה....
איזה עיר?
זה היה בבחירות לכנסת
השאלה מה יהיה. אם חיב סמארטפוןיש מחשבון בטלפון
עד השנה לא היה כזה דבר קולט שהוא קלדן
אמרו שלאהשאלה מה יהיה. אם חיב סמארטפון
במהלך יום הבחירות הוא מעדכן את המפלגה שלו באחוזי הצבעה והוא אחראי לספור את הקולות בסוף היוםמה עושה חבר וועדה?
חותם על מעטפותמה עושה חבר וועדה?
זה רק היו"רוהוא גם מכריע [לפי רוב בועדה] אם יש שאלות בקלפי.
אם יש שאלה בקלפי אז יש לו זכות להצביע בין חברי הועדה ואז הולכים לפי הרובזה רק היו"ר
תלוי דרך איזה מפלגה הוא מגיעוהעיקר...........
מקבל משכורת
? מה גם את זה עוקצים?תלוי דרך איזה מפלגה הוא מגיע
השאלה מה יהיה. אם חיב סמארטפון
קולט לא בטוח שצריך, רק אם יבקשו ממנו גם להקליד נתונים ואז הוא מקבל בSMS לינק וסיסמא.אמרו שלא
לצערי כבר היו סיפורים? מה גם את זה עוקצים?
בהרשמה צריך למלא פרטי חשבון בנקאיך מקבלים את המשכורת???
מתי ממלאים פרטים חשבון בנק, או כל אפשרות אחרת???
לא זוכרת שעשיתי כזה תהליך.
(אשדוד)
והשכר למזכיר הוא 2868-18%=2351 נכון??
לא זכור לי שמילאתיבהרשמה צריך למלא פרטי חשבון בנק
לגבי השכר, כן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: