לפי מה שהבנתי, רק בבחירות הארציות.היום מקבלים את הכסף ישירות מהמדינה
במקומיות זה כן דרך המפלגות.
לפי מה שהבנתי, רק בבחירות הארציות.היום מקבלים את הכסף ישירות מהמדינה
זה רק חברי ועדת קלפי.היום מקבלים את הכסף ישירות מהמדינה
בהדרכת קולטים אמרו לנו שהשנה אין קלדנים להכניס את התוצאות למערכת "נדב" שזו המערכת שמקבלת את תוצאות האמת. אלא כל קולט יהיה גם קולט וגם קלדן או רק אחד מהם, תלוי במקום ובצורך. וכמובן המשכורת זהה. 1,958 ₪ ברוטו;איפה יש קלדנים?
מה התשלום נטו לעובדים בבחירות כקולטים או כקלדנים או כמזכירים?
הציעו לי את כל האופציות
לפי מה שהבנתי, רק בבחירות הארציות.
במקומיות זה כן דרך המפלגות.
יכול להיות שאני טועהזה רק חברי ועדת קלפי.
אבל לא משקיפים!
משקיפים מקבלים מהמפלגה בלבד
תודה
- התשלום הכולל למזכיר קלפי הינו 2,868 ₪ (ברוטו). התשלום לקולט הינו 1,958 ₪ ברוטו; התשלום למזכיר קלפי בקלפיות מיוחדות (בבתי סוהר, בתי חולים, קלפיות לבעלי תפקידים וכו') הינו 2,421 ₪ ברוטו.
- מזכיר עובד מ-6.00 בבוקר. מזכיר מ-8.00 בערב (הערכות, וקלפיות מיוחדות שמסיימים מוקדם)
קולט וקלדן זה אותו דבר. בהדרכה מלמדים איך לעשות את שניהם. ובערב הבחירות יחליטו לפי הצורך מי קולט מי קלדן ומי שניהם יחד.תודה
כמה שעות זה קולט?
ומה השכר והשעות של קלדן במערכת הנד"ב?
הציעו לי את כל האופציות אבל המנהל שהציע לא יודע לומר לי שכר ואני לא רואה מידע בנט על קלדן ולא שעות של קלדן וקולט
משקיף מקבל שכר? משהו חדש?טעות משקיף מקבל שכר גם אם הוא מטעם מפלגה חרדית
בכל עיר יהיו קלפי אחת או שתיים שמי שמקבל אישור מיוחד להצביע בה [כמו חיילים או מזכיר קלפי שגר בעיר אחרת] יכול להיכנס אליה, יש בה פתקים צהובים ולבנים ריקים, וספר עבה עם שמות כל הערים וכל המועמדים והרשימות שבכל עיר. מדפדפים בספר לעיר המגורים, כותבים על הפתקים את שמות המועמדים והרשימות הרצויות, מכניסים למעטפות ולמעטפה כפולה.ובכל קלפי ישימו את כל מאות פתקי המפלגות והמועמדים לראשות הערים השונות?
תודהקולט וקלדן זה אותו דבר. בהדרכה מלמדים איך לעשות את שניהם. ובערב הבחירות יחליטו לפי הצורך מי קולט מי קלדן ומי שניהם יחד.
18% - שינו את התקנהיורד 25% מס, לא תלוי בהכנסות.
מצטרפת לשאלה...בבני ברק מישהו קיבל מייל על רענון או בכלל בקשר לבחירות?
בבני ברק יצרו קשר עם מישהו?
עוד שבועיים בדיוק, יח אדר אמתי הבחירות והאם יש יום חופש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: