חסיד נדבורנה
משתמש צעיר
הבחירות ביח אדר אמתי בדיוק הבחירות?
מזכירים בבני ברק
קיבלתם מייל או טלפון בנושא?
הבחירות ביח אדר אמתי בדיוק הבחירות?
מזכירים בבני ברק
קיבלתם מייל או טלפון בנושא?
-25%בתשלום של 2000 ברוטו(-18%)
הורידו ל18 אחוז-25%
סה"כ 1500 שח
זה רק לחבר קלפי שנמצא מפתיחת הקלפי עד אחר ספירת הקולותהיכן עוד יש סיכוי לסיבוב שני חוץ מביתשמש כי אז שוה לבקש להיות מזכיר שם ולקבל כפול?
ואגב לדגל התורה בירושלים יש כ600 חברי קלפי ליום שלם בתשלום של 2000 ברוטו(-18%) הרבה פחות עבודה ואחריות ממזכיר. אחלה גו'ב
גם צריך לזכורזה רק לחבר קלפי שנמצא מפתיחת הקלפי עד אחר ספירת הקולות
וזה יוצא 1800בכרך נטו מזכיר מקבל 2500 בערך נטו
זה נשמע לי מוזר מאוד הסיפור הזה. מה יעשה מי שלא יכול בשעות האלו? התרגיל הוא חובה?
על מה מדובר?רציתי לנחם את מי שלא הצליח להיות מזכיר (נכשל/נזכר מאוחר) שיש לו תקווה לעבוד פחות שעות - ללא לומדה+ראיון+נסיעות להדרכה+הדרכה+לקיחת החומר+פתיחת הקלפי+עבודה לסדר כל היום+אחריות כל רגע ביום הבחירות+איזון ולבסוף גם לנסוע ולחכות בתור בועדת הבחירות
ולקבל 75% מהמשכורת על רבע עבודה
אולי תגלה לנו באיזו עבודה מדובר? האם חבר וועדת קלפי?רציתי לנחם את מי שלא הצליח להיות מזכיר (נכשל/נזכר מאוחר) שיש לו תקווה לעבוד פחות שעות - ללא לומדה+ראיון+נסיעות להדרכה+הדרכה+לקיחת החומר+פתיחת הקלפי+עבודה לסדר כל היום+אחריות כל רגע ביום הבחירות+איזון ולבסוף גם לנסוע ולחכות בתור בועדת הבחירות
ולקבל 75% מהמשכורת על רבע עבודה
טעות משקיף מקבל שכר גם אם הוא מטעם מפלגה חרדיתיש עדיין איפה להירשם לקבלת עבודה כלשהי ביום הבחירות?
אני מניח שהמשרות מטעם ועדת הבחירות הכל סגור.
השאלה אם משקיפים מטעם המפלגות הלא חרדיות זה גם בשכר? [החרדיות ללא שכר]
יש למישהו מידע בנושא?
משקיף אמור לקבל שכר גם אם הוא מטעם מפלגה חרדית
היום מקבלים את הכסף ישירות מהמדינהלא יודע על כל הערים אבל בחלק מהם בודאי:
אז תכל'ס אפשר עדיין להירשם להיות משקיף?היום מקבלים את הכסף ישירות מהמדינה
קרה בפועל?
ההרשמה זה דרך המפלגותאז תכל'ס אפשר עדיין להירשם להיות משקיף?
וא"כ, איך?
איפה יש קלדנים?מה התשלום נטו לעובדים בבחירות כקולטים או כקלדנים או כמזכירים?
הציעו לי את כל האופציות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: