כנ"ל בבית שמשמה קורה בביתר?
היה לי ראיון בזום ב- 11/08 ומאז לא קיבלתי שום תשובה
מישהו הוזמן להדרכה בביתר?
אני הבנתי שספירת המעטפות הכפולות מתבצעת כל עיר בבניין העירייה שלה... (כי אין אפשרות להצביע במעטפות כפולות למישהו שלא גר באותו עיר למעט בקלפיות של בתי חולים, בתי סוהר וכו)מישהו יודע אם יש אפשרות לעבודה בכנסת כמו בארצי במעטפות כפולות או משהו דומה מתעניין.
אין ספירת מעטפות כפולות ארצי. גם טכנית זה לא שייך כי כל מעטפה של אזור אחר.מישהו יודע אם יש אפשרות לעבודה בכנסת כמו בארצי במעטפות כפולות או משהו דומה מתעניין.
לא מדוייק.אני הבנתי שספירת המעטפות הכפולות מתבצעת כל עיר בבניין העירייה שלה... (כי אין אפשרות להצביע במעטפות כפולות למישהו שלא גר באותו עיר למעט בקלפיות של בתי חולים, בתי סוהר וכו)
בהדרכה בירושלים אמרו שחלק מאלה שנרשמו להיות מזכירים, ישבצו אותם להיות מזכירים בספירת המעטפות הכפולות, באותם תנאי תשלום (לא ידע לומר מתי זה יתבצע ובכמה שעות מדובר)לא מדוייק.
חברי ומזכירי קלפי מצביעים בקלפי מיוחדת של מעטפות כפולות.
היה הדרכה לפני יומיים ויש עוד שתי תארכים של הדרכות אחרי סוכות בבית שמשכנ"ל בבית שמש
שום תגובה מאז הראיון
באתר מופיע שעברתי את הראיון ושיש לי משימה לקבוע הדרכה אבל אין אפשרות כזאת
רק אם הם משובצים בקלפי בעיר שלהם...לא מדוייק.
חברי ומזכירי קלפי מצביעים בקלפי מיוחדת של מעטפות כפולות.
מוזרהיה הדרכה לפני יומיים ויש עוד שתי תארכים של הדרכות אחרי סוכות בבית שמש
ככה האחראי אמר ( קוראים לו דוד וקנין)
יש לך פרטים שלו ליצירת קשר?ככה האחראי אמר ( קוראים לו דוד וקנין)
לנו אמרו אחרתרק אם הם משובצים בקלפי בעיר שלהם...
אם הם מעיר אחרת אמרו לנו בהצבעה שאסור להם להצביע שם
גם אני הייתי שם, ומה שנאמר הוא שיש 2 סוגי קלפיות לבעלי תפקידים, לבעלי זכות הצבעה מאותה רשות ולאלו שאינם מאותה רשות.רק אם הם משובצים בקלפי בעיר שלהם...
אם הם מעיר אחרת אמרו לנו בהצבעה שאסור להם להצביע שם
בחומר הלימוד לבחירות כתוב שיש קלפיות אזוריות של מעטפות כפולות מענין מי סופר אותם?אין ספירת מעטפות כפולות ארצי. גם טכנית זה לא שייך כי כל מעטפה של אזור אחר.
כל מקום סופרים את המעטפות שלהם, וכנראה מסתדרים עם צוות המנהלים.
זה ממש נראה שיהיה כתוב על כל מעטפה את שם העיר ויעבירו אותם סגורים לעיר ורק שם יספרו אותם ביחד עם כל הכפולות של אותה העירבחומר הלימוד לבחירות כתוב שיש קלפיות אזוריות של מעטפות כפולות מענין מי סופר אותם?
לי יצא - 322+8+330,ומה התשובה לגירסא 1 ?
גם לי יצא 330לי יצא - 322+8+330,
למישהו עוד?
ואגב גם במקום שיש מועמד אחד יש בחירות, אבל עם פתק רגיל או ירוק - התנגדות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: