נוסחת איזון - שצריך התאמה בין המעטפות שנספרו הקולות הכשרים והפסולים.למה הכוונה?
בלי זה לא ניתן לנעול את הפרוטוקול במוצאי הבחירות,
ובמילים אחרות ספירה מחודשת
נערך לאחרונה ב:
נוסחת איזון - שצריך התאמה בין המעטפות שנספרו הקולות הכשרים והפסולים.למה הכוונה?
עכשיו.למישהוא יש מושג מתי?
זה אומר -מישהו יודע מה זה אומר?
האם עברתי את הראיון בהצלחה?
והאם מישהו מבית שמש קיבל זימון להדרכה ומבחן?
אז לא התקבלתי או שאין עדיין תשובה?זה אומר -
שמי שראיין לא טרח להכניס את פרטי הפידבק לאזור האישי
אחרי שהמראיין יקליד את הפידבק, תוכל לדעת מה הסטטוס שלך.אז לא התקבלתי או שאין עדיין תשובה?
גם אני הייתי שם בראיון ולא קיבלתי תשובהאז לא התקבלתי או שאין עדיין תשובה?
לפי העומס בהדרכה אתמול במודיעין עילית (2 כיתות של 25) ועוד יש הדרכות נוספות ביום רביעי לא נראה שחסר מזכיריםמה עם מודיעין, האם נפתחו תאריכים להכשרה ?
והאם אפשר לעבור ממודיעין למודיעין
העומס היה כי הם עובדים בצורה מרושלתלפי העומס בהדרכה אתמול במודיעין עילית (2 כיתות של 25) ועוד יש הדרכות נוספות ביום רביעי לא נראה שחסר מזכירים
בכל אופן אפשר לפנות למנהל אריאל קורח\ או ליוני ברנפלד האחראי.
האם אפשר לעבור ממודיעין למודיעין עילית ?לפי העומס בהדרכה אתמול במודיעין עילית (2 כיתות של 25) ועוד יש הדרכות נוספות ביום רביעי לא נראה שחסר מזכירים
בכל אופן אפשר לפנות למנהל אריאל קורח\ או ליוני ברנפלד האחראי.
על מנת שתוכלו לעבוד כמזכירים ביום הבחירות, הנכם נדרשים לעבור בהצלחה הדרכת מזכירי קלפיות. משך ההדרכה הנו 4 שעות סה"כ, 3 שעות הדרכה ושעת מבחן. על מנת לעבור את ההדרכה בהצלחה, עליכם לעמוד בשני תנאים: נוכחות מלאה לאורך כל ההכשרה ומעבר מבחן הסמכה בציון 75 ומעלה. בכפתור הבא תדרשו לבחור מועד לביצוע ההכשרה. אנא שימו לב, את ההדרכה יוכל לבצע רק מי שנרשם להדרכה בכפתור המצורף בלבד, כל הרשמה אחרת שנערכה עד כה, אינה תקפה. הרישום להדרכה הנו על פי הרשות בה אתם עתידים לעבוד ביום הבחירות, לבקשות מיוחדות בנושא, או אם הנכם זקוקים להתאמת נגישות בכיתת הלמידה אנא פנו לרכז המחוזי מטעם ג'ון ברייס, במייל המצורף מטה. בכל שאלה הנוגעת לנושא ההדרכה, אתם מוזמנים לפנות לנציגות ג'ון ברייס במחוזכם ענבר דותן בנושאים שקשורים לשיבוץ בקלפי ביום הבחירות או תשלום, אנא פנו למנהל הבחירות ברשות בה הנכם מועמדים לעבוד. בברכה ובהצלחה, צוות ג'ון ברייס פתרונות למידה מטעם המפקח הארצי על הבחירות ברשויות המקומיות 2023 |
נראה לי תלוי עיר.גם לכם הגיע כזה מייל?
התכתבי עם נציג בעבר ואמר לי שרשם אותי?!
רמת גןנראה לי תלוי עיר.
מהיכן אתם?
לי הגיע כזה מייל
על מנת שתוכלו לעבוד כמזכירים ביום הבחירות, הנכם נדרשים לעבור בהצלחה הדרכת מזכירי קלפיות.
משך ההדרכה הנו 4 שעות סה"כ, 3 שעות הדרכה ושעת מבחן. על מנת לעבור את ההדרכה בהצלחה, עליכם לעמוד בשני תנאים: נוכחות מלאה לאורך כל ההכשרה ומעבר מבחן הסמכה בציון 75 ומעלה.
בכפתור הבא תדרשו לבחור מועד לביצוע ההכשרה.
אנא שימו לב,
את ההדרכה יוכל לבצע רק מי שנרשם להדרכה בכפתור המצורף בלבד, כל הרשמה אחרת שנערכה עד כה, אינה תקפה.
הרישום להדרכה הנו על פי הרשות בה אתם עתידים לעבוד ביום הבחירות,
לבקשות מיוחדות בנושא, או אם הנכם זקוקים להתאמת נגישות בכיתת הלמידה אנא פנו לרכז המחוזי מטעם ג'ון ברייס, במייל המצורף מטה.
בכל שאלה הנוגעת לנושא ההדרכה, אתם מוזמנים לפנות לנציגות ג'ון ברייס במחוזכם ענבר דותן
בנושאים שקשורים לשיבוץ בקלפי ביום הבחירות או תשלום, אנא פנו למנהל הבחירות ברשות בה הנכם מועמדים לעבוד.
בברכה ובהצלחה,
צוות ג'ון ברייס פתרונות למידה
מטעם המפקח הארצי על הבחירות ברשויות המקומיות 2023
גם לכם הגיע כזה מייל?
התכתבי עם נציג בעבר ואמר לי שרשם אותי?!
היום היה היום האחרון של הראיונות.לא קיבלתי בכלל זימון באשדוד..
נסגר???
בדיוק?לי הגיע כזה מייל
יש מושג מה הכוונה
שלא עשית ראיוןיש מושג מה הכוונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: