כן,האם מי שביקש בראיון בבני ברק להיות קולט גם קיבל קישור להדרכה למזכירים?
ונאמר כי בהדרכה שוב יידרש לציין זאת ויסווגו התפקידים אז
כן,האם מי שביקש בראיון בבני ברק להיות קולט גם קיבל קישור להדרכה למזכירים?
אז למעשה יצטרכו להיות בהדרכה של המזכירים לחינם...כן,
ונאמר כי בהדרכה שוב יידרש לציין זאת ויסווגו התפקידים אז
לא,אז למעשה יצטרכו להיות בהדרכה של המזכירים לחינם...
למה לא? בכל תחום שלא יהיה - זכותו של הנבחן לראות את הבחינה כדי לבדוק את עצמו להבא, ואולי לערער במקרה הצורך. למה כאן הכול קשוח כזה כמו קיר בטון?
בטח שאפשר לראות את המבחן!למה לא? בכל תחום שלא יהיה - זכותו של הנבחן לראות את הבחינה כדי לבדוק את עצמו להבא, ואולי לערער במקרה הצורך. למה כאן הכול קשוח כזה כמו קיר בטון?
תלחץ על "הכשרות".מישהו יכול להסביר איפה רואים אם עברתי את הראיון בהצלחה
היה לי ראיון בביתר ב-11/08 וגם מאז דממה - מאמין שעוד יקראו לנומישהו יודע מה קורה בביתר היה לי ראיון ומאז שקט דממה
ראיונות היו הייתי לפני שבועייםבבית שמש התחילו ראיונות?
הייתי היום, הדרכה כ-3 שעותמישהו יודע איך מתנהלת ההדרכה של ה4 שעות, והמבחן שאחרי? מישהו שהיה אולי בפעמים קודמות? האם המבחן אמריקאי? כדאי ללמוד לפני? יש לי מחר בירושלים אי"ה
מוזר אני לא מוצא כזו אופציהבטח שאפשר לראות את המבחן!
נכנסים למערכת בלוסום,
לוחצים על המעטפה בצד שמאל למעלה,
לוחצים על ההודעה "השלמת בהצלחה את המשימה '5. מבחן מיון'"
ובתוך ההודעה לוחצים על הקישור "מעבר לדוח ביצוע".
כשלוחצים על השלוש נקודות בצד ימין של כל תשובה רואים את השאלה.
צפה בקובץ המצורף 1460650
לא קיבלתי בכלל זימון באשדוד..קיבלתי זימון לראיון באשדוד (בהודעה קולית) היום או מחר בין 3 ל-6 אחה"צ.
האם צריך לקבוע תור או שניתן להגיע בכל טווח הזמן הזה?
למה הכוונה?וכמובן נוסחת איזון.
אני גם עברתי ראיון אבל לא קיבלתי שום תשובה לגבי ההמשך.ראיונות היו הייתי לפני שבועיים
אבל לא ענו תשובות אם יש מישהו שיודע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: