מה זה קולט וכמה שעות וכמה התגמול ?תלוי אם רוצים כסף ולא משנה הזמן אז מזכיר
אם רוצים סכום יפה בכמה שפחות שעות אז זה קולט (שעות לילה)
כל שאר התפקידים זה נחמד אין מחויבות אבל גם השכר לא גבוהה
איך אפשר ליצור איתם קשר? יש מישהו בכל סיעה שאחראי על זה?מה זה קולט וכמה שעות וכמה התגמול ?
@לוי ויספיש תפקיד יו''ר וסגנו והמשקיפים , לי ממונים ע''י הסיעות
[כמו ברוסיה...]
זה כל יום משבע בבוקר עד 18:00 בערב,סליחה על הבורות, מזכיר קלפי צריך לעבוד מהפתיחה?
איזה תפקיד זה רק משמרת אחת?
מזכיר קלפי מתחיל לעבוד ב6.30 בבוקר ומסיים לפחות ב12/1 בלילהסליחה על הבורות, מזכיר קלפי צריך לעבוד מהפתיחה?
איזה תפקיד זה רק משמרת אחת?
זה לא רק ביום של הבחירות?
רק בבחירות לכנסת שרגיש יותר התחילו ליישם את זה. חוץ מזה שכעת הולך להיות 2 מזכירים וממילא זה מכסה זיופיםמה הסיבה שלא הולך להיות מפקחי טוהר בחירות?
מקבל את המזכירים, בוחן את התנהלותם ביום העבודה, ומדרג את המזכיר.מה זה קולט וכמה שעות וכמה התגמול ?
לענ"ד- התשובה היא לא.
"מצהיר"- בשתי התשובות אתה מצהיר. לכן אתה אמור להצהיר ש"לא".
מה למעיישה ?אני חושב הפוך - "אני מצהיר שלא הייתי", והתשובה "כן" - אני מצהיר שלא הייתי
בבחירות האלו יש מזכיר שני?
ישנו נוהל חדש המחייב הצבת 2 מזכירים בכל קלפי מה שיקל על עבודת המזכיר.
ממש לא נכון אני הייתי מזכיר ראשון וכל ההודעות הגיעו רק אלי בשיחה קוליתבכנסת נתנו גם למי שאין לו, אבל בדרך כלל הקפידו שלאחד מהמזכירים יהיה, SMS כי יש הנחיות שהגיעו ביום הבחירות בהודעות.
אין לזה תשובה חד משמעית כי אם למשל נפלתם על מזכיר נודניק שמחייב אותכם להיות בפניםעם כל הפרצדורה
לא עדיף כבר להיות יו''ר קלפי או סגן יו''ר ?
נכון שזה פחות כסף אבל בלי הרבה מחוייבות ועבודה
אשמח לחוו''ד המבינים
זה שייך למפלגות ובבחירות למונציפלי זה עוד יותר קשה להשיג מהארציאשמח לדעת איפה אפשר להירשם כדי להיות יו"ר קלפי
תאריך הנפקת הת.ז.איך אפשר להירשם למערכת ההזדהות
בלי כרטיס אשראי ודרכון
ולא יצאתי לחו"ל
ואני לא מקבל סיוע בשכר דירה?
משקיף זה מטעם מפלגה ולכן רישמית לאאם הייתי בבחירות האחרונות של הממשלה משקיף,
אני יכול לעבוד במוניציפלי כמזכיר או קולט?
יקבלויש לי אפשרות לפלאפון עם SMS וואצאפ וסימנתי שאין לי
זה בעיה? יכול להיות שבגלל זה לא יקבלו אותי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: