ודאי, אפשר לצאת (לא למדי הרבה זמן)ועוד שאלה, האם מישהו שהיה מזכיר קלפי יכול לומר לי אם מזכיר קלפי יכול להתפלל (אני מתכוון במניין), או שאסור לו לזוז כל היום?
בשביל זה יש מזכיר שני
ודאי, אפשר לצאת (לא למדי הרבה זמן)ועוד שאלה, האם מישהו שהיה מזכיר קלפי יכול לומר לי אם מזכיר קלפי יכול להתפלל (אני מתכוון במניין), או שאסור לו לזוז כל היום?
נראה לי שאחרי הראיון ואם תתקבל תוכל לבקש להיות קולט / בקלפי מיוחדאיך אני עושה למקומות מסוימים למשל בית כלא בית חולים וכ"ו?..
שאלה טובהועוד שאלה, האם מישהו שהיה מזכיר קלפי יכול לומר לי אם מזכיר קלפי יכול להתפלל (אני מתכוון במניין), או שאסור לו לזוז כל היום?
אם אני סימנתי לא ושלחו לי הודעה במייל שאני צריך לעשות מבחן ושעברתי את השלב הראשוןטוב אז התקשרתי אליהם, הם אמרו שמתקשרים אליהם מאות כל שעה ושואלים את השאלה הזאת, הם אמרו שהם ישנו את הלשון ובכל אופן יש לסמן את האופציה "כן"
אם אפשר להגיש מועמדות עד 24.8.23 כנראה שלפחות עד אזעד מתי אפשר לעשות את הלומדה+מבחן?
שימו לב: החליפו את הסיסמהמייל
Aa12345678
@גלגל הצבעים הוריד את הסרטון. הוא נמצא בהודעה 211 (תודה רבה!!)הסרטון כניסה למערכת בולוסם חסום לי בנטפרי
מישהו יוכל לומר לי בבקשה מה הסיסמא והשם שצריך להכניס
הסרטון כניסה למערכת בולוסם חסום לי בנטפרי
מישהו יוכל לומר לי בבקשה מה הסיסמא והשם שצריך להכניס
לשלוח שוב טופס?כתבתי בטעות שאין לי ניסיון.
איך אפשר לתקן את זה?
יכול., האם מישהו שהיה מזכיר קלפי יכול לומר לי אם מזכיר קלפי יכול להתפלל (אני מתכוון במניין), או שאסור לו לזוז כל היום?
לא בכל מקום זה בית ספר עם 20 קלפיות, ולא תמיד כולם בנים... (נכון יש חברי ועדה ומשקיפים, אבל עדיין בקלפי קטן זה לא ילך)יכול.
בבחירות לממשלה כל המזכירים הראשיים עשו מנין א',
ואחרי חצי שעה מנין ב' המזכירים המישניים
כבר אפשר לעשות את הלומדה והמבחן? אם כן, איפה?עד מתי אפשר לעשות את הלומדה+מבחן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: