נטו 2151אף אחד ?
למזכיר
בגדול אם מחשבים את הראיון וההדרכה וזמן ממוצע של ספירה וקליטה
זה בערך 100 נטו לשעה, אולי 110 לבעלי נסיון ומזל
נטו 2151אף אחד ?
אחלה סכום מה לא?נטו 2151
למזכיר
לכן אנשים הולכים לעשות את זה...אחלה סכום מה לא?
לדעתי יש יותר מזכירים חרדים מחלקם היחסי באוכלוסיה (מכמה סיבות) ואם יהיו חסרים להם מזכירים בערים סמוכות יצטרכו לשלוח לשם חרדים ולתת להם להצביע בבוקר בקלפי מיוחדתכרגע יש בבית שמש 365 חברים.
יש בבית שמש כ-100 קלפיות.
בכל קלפי 2 מזכירים.
מלכתחילה אסור להיות מזכיר בקלפי בו מצביעים.לדעתי יש יותר מזכירים חרדים מחלקם היחסי באוכלוסיה (מכמה סיבות) ואם יהיו חסרים להם מזכירים בערים סמוכות יצטרכו לשלוח לשם חרדים ולתת להם להצביע בבוקר בקלפי מיוחדת
נכוןיש יותר מזכירים חרדים מחלקם היחסי באוכלוסיה
לדעתי יש יותר מזכירים חרדים מחלקם היחסי באוכלוסיה (מכמה סיבות) ואם יהיו חסרים להם מזכירים בערים סמוכות יצטרכו לשלוח לשם חרדים ולתת להם להצביע בבוקר בקלפי מיוחדת
יש לכם טעות, מזכיר מצביע בקלפי בו הוא מכהן כמזכיר (במעטפה כפולה)מלכתחילה אסור להיות מזכיר בקלפי בו מצביעים.
לא הבנת, התכוונתי שאסור לי להיות מזכיר בקלפי שבו אני רשומהיש לכם טעות, מזכיר מצביע בקלפי בו הוא מכהן כמזכיר (במעטפה כפולה)
מה זה קשורלא הבנת, התכוונתי שאסור לי להיות מזכיר בקלפי שבו אני רשומה
(נגיד אם אני גרה ברמות אסור לי להיות מזכיר בקלפי רמות)
ולא שאסור לי להצביע בקלפי בו אני מזכיר
(זה מותר- זה מה שעושים בפועל. מצביעים בקלפי בו עובדים במעטפה כפולה)
אפשר לנסות להכנסנרשמתי אתמול אחהצ ועדיין לא קיבלתי מייל לגבי המבחן. זה קרה לעוד מישהו?
בסוף זה שולח קוד בהודעה קולית (המספר מסתיים ב - 123)תחכו בסבלנותאיך הצלחתם להיכנס?
מתקשה להיכנס לBLOSSOM, וזה שולח לי הודעת טקסט עם קוד גישה לפלאפון ואין לי.
אשמח לעזרה
תודהבסוף זה שולח קוד בהודעה קולית (המספר מסתיים ב - 123)תחכו בסבלנות
ככל הנראה כל אחד יכול לראות את האיזור שאליו הוא משוייך, את רואה גם מעבר לבית שמש?ואפשר לראות את כל השמות שלהם ותאריכי לידה....
מטורף לגמרי, רואים שם למעלה מ22 אלף שנרשמו עם השמות.ווהו זה לא יאמן
יש להם באג מטורף
אפשר לראות הכלללללללללל
יש כרגע בקבוצת "בית שמש" 365 אנשים שנרשמו להיות מזכירים
כמו"כ אפשר לראות מי המנהלים
נבדוק מה עוד.............
הרבה פחות, איך הגעת לסכום הזה, במקרה הטוב 90 לשעה.נטו 2151
למזכיר
אז איך בקבוצה יש רק 360? הקבוצה נסגרה או מה?מטורף לגמרי, רואים שם למעלה מ22 אלף שנרשמו עם השמות.
אולי זה בעיר מסויימת.אז איך בקבוצה יש רק 360? הקבוצה נסגרה או מה?
אני הצלחתי לראות רק את העיר שנרשמתי לשםהרבה פחות, איך הגעת לסכום הזה, במקרה הטוב 90 לשעה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: