לי קראו להגיע לאסוף את החומר ורק שם ראיתי ששמו אותי מזכיר שני (כן, בזבזתי מעל שעתיים מהזמן שלי בשביל חתיכת דף).את מזכיר ראשון כי מצוין לך שעליך לאסוף את החומר מזכיר שני רשום לו רק לקחת כתב מינוי
בסוף פרשת השבוע שלנו.....ומתי תרח?
את מזכיר ראשון כי מצוין לך שעליך לאסוף את החומר מזכיר שני רשום לו רק לקחת כתב מינוי
לכולם כותבים ככהמזכיר שני שאוסף את הכתב מינוי לא מקבל כזה נוסח?
גם לי היה כתובלי קראו להגיע לאסוף את החומר ורק שם ראיתי ששמו אותי מזכיר שני (כן, בזבזתי מעל שעתיים מהזמן שלי בשביל חתיכת דף).
אני מזכיר שני, ולא רשום לי לקחת את הכתב מינויאת מזכיר ראשון כי מצוין לך שעליך לאסוף את החומר מזכיר שני רשום לו רק לקחת כתב מינוי
כנראה תלוי איזה עיראני מזכיר שני, ולא רשום לי לקחת את הכתב מינוי
שלום רב, *****
אנו שמחים להודיעך כי הנך משובץ/ת לתפקיד מזכיר קלפי שני, ביום הבחירות ה-1.11.2022, ז' בחשוון התשפ"ג,
בקלפי שמספרה 18, בבי"ס ***, הנמצא בכתובת ***, *****.
עליך להתייצב בקלפי ביום הבחירות בשעה 6:00.
אנו מאחלים לך הצלחה בתפקיד.
בברכה,
ועדת הבחירות האזורית יהודה.
בוועדת ירושלים כתוב בהודעה מזכיר ראשון/שני?כנראה תלוי איזה עיר
כנראהכנראה תלוי איזה עיר
גם אני אבל לפי הבקשה שליכנראה
וגם הקטע של מי שחדש מזכיר שני ומי שותיק ראשון גם לא תמיד קורה כי אני ותיק וקיבלתי מזכיר שני
בועדת יהודה זה באופן גורף שמזכיר שני לא בא לאסוף חומראני מזכיר שני, ולא רשום לי לקחת את הכתב מינוי
שלום רב, *****
אנו שמחים להודיעך כי הנך משובץ/ת לתפקיד מזכיר קלפי שני, ביום הבחירות ה-1.11.2022, ז' בחשוון התשפ"ג,
בקלפי שמספרה 18, בבי"ס ***, הנמצא בכתובת ***, *****.
עליך להתייצב בקלפי ביום הבחירות בשעה 6:00.
אנו מאחלים לך הצלחה בתפקיד.
בברכה,
ועדת הבחירות האזורית יהודה.
גם בועדת רמלה לודבועדת יהודה זה באופן גורף שמזכיר שני לא בא לאסוף חומר
בכל אופן בבחירות האלה
יש כאלו שאין להם רכב והם רזרביטיפ קטן למי שרוצה להיות מזכיר שני:
אם אתם מצהירים שאין לכם רכב, אתם תמיד תהיו מזכיר שני.
אבל מצד שני, לא יתנו לכם להיות מזכיר רזרבי (ממלא מקום)
צריך להתאגד כאן כל מי שצריך וגם אני אשמח למידע עבור מישהי שצריכהמזכיר רזרבי מבני ברק,
שצריך להיות ברמת אפעל ב6 בבוקר מחפש לנסוע עם מי שיש לו רכב,
אשמח אם אתם כאלו או מכירים תכתבו כאן,
(ואולי לכל הרזרבים אין רכב?)
בוועדת דן עשו מניינים שחרית ברמת אפעללידיעתכם,
הנץ ב-6 בערך ואין מצב כמעט להגיע לפני 6.30/ 6.40 וגם זה בקפיצת הדרך......
שלחו לך להתייצב ב6 ברמת אפעל ?וגם אני צריכה
צריך להתאגד כאן כל מי שצריך וגם אני אשמח למידע עבור מישהי שצריכה
בוועדת דן עשו מניינים שחרית ברמת אפעל
אומרים בטלפון, וגם במייל מתחילת שבוע כתבו בקלפי מסוימת, ואם לא, בועדה,שלחו לך להתייצב ב6 ברמת אפעל ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: