אני מהדרום ולומד בירושליםמאיזה איזור אתה והאם אתה רוצה להיות סדרן?
אשמח להיות סדרן
רק מה זה אומר? ומה השכר?
המייל שלי mosheup1@ גימייל נקודה קום
אני מהדרום ולומד בירושליםמאיזה איזור אתה והאם אתה רוצה להיות סדרן?
מזכיר/ה - מהשעה 6 בבוקר!באיזו שעה אני צריכה להיות בקלפי ביום הבחירות?
אם פעמים קודמות שהיה מזכיר אחדמזכיר/ה - מהשעה 6 בבוקר!
בבחירות הקודמות אמרו 6.3 והפעם הקדימו,
א מסתבר ש6 זה לא הכרחי אפשר קצת אחרי..... לדעתי!
כן מומלץ כי לא כולם מגיעים מוקדם ועד שנוחתים לעבודה מהירה גומרים על השניהאם פעמים קודמות שהיה מזכיר אחד
אמרו 6.5 אז הום שיש 2 מזכירים
מישהו באמת חושב שצריך לפני?
שמעתי מישהו שאמר שמגיע ב5 וחצי כי רוצהכן מומלץ כי לא כולם מגיעים מוקדם ועד שנוחתים לעבודה מהירה גומרים על השניה
מומלץ להגיע רגוע מוקדם
אמרו להגיע ב6. כי ראו שכשהגיעו ב6.30 הקלפיות נפתחו באיחור.מזכיר/ה - מהשעה 6 בבוקר!
בבחירות הקודמות אמרו 6.3 והפעם הקדימו,
א מסתבר ש6 זה לא הכרחי אפשר קצת אחרי..... לדעתי!
יש מקומות שגם זה לא צריך אלא זה מגיע עם המזכיר הראשוןהמזכיר השני צריך לאסוף עוד משהו חוץ מכתב המינוי?
ואיך אני יכול לדעת מי המזכיר הנוסף בקלפי (לתאם זמן הגעה אחרי תפילה) ?
בשביל פעם ראשונה צריך ב6אם פעמים קודמות שהיה מזכיר אחד
אמרו 6.5 אז הום שיש 2 מזכירים
מישהו באמת חושב שצריך לפני?
כי כשאמרו להגיע ב6:30 אנשים הגיעו ב7אמרו להגיע ב6. כי ראו שכשהגיעו ב6.30 הקלפיות נפתחו באיחור.
תשלח מייל לכתובת הזאת כמובן במקום הסולמית לשים שטרודל ותבקש להיות סדרן, אתה יכול לכתבו שראית פרסום שלהם שדרושים סדרנים.אני מאזור המרכז ואשמח להיות סדרן.
תשאל בכתובת הזאת ובמקום סולמית שים שטרודל. עדכן מה ענו לך.אני מהדרום ולומד בירושלים
אשמח להיות סדרן
רק מה זה אומר? ומה השכר?
המייל שלי mosheup1@ גימייל נקודה קום
תנסה לשאול במייל הזה V14#bechirot.gov.ilאולי ארצה לחבר מבני ברק?
אפשר?
הנסיעה מחר לרמלה עדיין רלוונטית? (מקום אחד לאישה)באיזו שעה אני צריכה להיות בקלפי ביום הבחירות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: