??אם לא שלחו לי הודעה לראיון, מה עושים???
??אם לא שלחו לי הודעה לראיון, מה עושים???
לא בטוח שהתפקדות זה נחשב עבודה מטעם מפלגה, הרי כולנו כמעט באיזשהוא מקום מזוהים עם מפלגה כל שהיא.אם התפקדתי לציונות הדתית אני לא יכול לעבוד בשום עבודה של ועדת הבחירות???
לא אין שום בעיה לעבוד בתור מזכיר אלא א''כ עבדת בשלושה שנים האחרונות באיזה מפלגה (וזה רק באופן רשמי אבל בתכל'ס אף אחד לא בודק את זה)אם התפקדתי לציונות הדתית אני לא יכול לעבוד בשום עבודה של ועדת הבחירות???
אם לא שלחו לי הודעה לראיון, מה עושים???
אפשר לשלוח מייל ולשאול, והכי פשוט להמתין רוב הסיכויים שיגיעו אליך בסוףלכל המגיבים, אפשר תשובה לשאלה פשוטה??
אפשר לנסות להתקשר 3857*לכל המגיבים, אפשר תשובה לשאלה פשוטה??
תתקשרי אליהםלכל המגיבים, אפשר תשובה לשאלה פשוטה??
תתקשרי אליהם למספר טלפון 03-6856273/2/1בסוף בראיון בוועדה אזורית 'דן' נתנו לי מסמך להדרכה בתאריך 19/9/22 בשעה 16:00
ובקישור ששלחו לי כתוב בשעה 17:00
מה נכון?
איזו וועדה?אם לא שלחו לי הודעה לראיון, מה עושים???
מזכיר חדש או ותיק?היה לי ראיון ב26.8 וקיבלתי היום זימון להדרכה (ועדת יהודה)
הדרכות התקיימו בירושלים /בית שמש/מעלה אדומים, בין התאריכים 21-23.9
חדשמזכיר חדש או ותיק?
ברור שבאופן רשמי אסור לך ואתה גם חותם על זה וזה עלול לגרום ל3 שנות מאסר רק שבמבחן המציאות אין להם שום אפשרות ורצון לבדוק את זה אני מכירה באופן אישי הרבה כאלו שעבדו מטעם מפלגות כחברי ועדה (שעל זה כן יש להם אפשרות לבדוק) ואח"כ היו מזכיריםאם התפקדתי לציונות הדתית אני לא יכול לעבוד בשום עבודה של ועדת הבחירות???
מה של איזה אזור??איזו וועדה?
לא!מזכיר חדש שעשה מבחן ולא קיבל שום הודעה זה אומר שאין סיכוי????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: