bonbonyera
משתמש חדש
איך נכנסים שוב ללומדה של ממזכיר קלפי?
כנל אני בירושליםאין לי מושג מאיפה הבאתם את זה.
4 מערכות בחירות בהן בעלי מזכיר בעיר שלנו,
ואנחנו חרדים
ואין אפשרות למי שעדיין לא היה מזכיר להתראיין בזום??
בוועדת אשקלון לא קיימת האופציה של ראיון בזום. גם לא למזכירים וותיקים.כרגע לא
אבל יכול להיות שאחרי שיהיה להם לחץ שלא
הספיקו להגיע לכמות המזכירים שרוצים יסכימו לחלק
גם חדשים לעשות בזום
מייד אחרי שיסיימו עם הראיונות של האלה שכבר נרשמו ועברו את המבחן.משהוא יודע מתי נפתח מועד ב' לרישום למזכיר קלפי
באיזה ועדה ?אשמח לדעת, אם היה לי ראיון בזום שבוע שעבר (מזכיר ותיק) והמראין אמר לי שמבחינתו אני עובר לשלב הבא ועדיין לא קיבלתי הודעה להירשם להדרכה, יש סיבה לדאגה ?
נראה לי שבכלל עדיין לא נפתחה האופציה להירשם להדרכהאשמח לדעת, אם היה לי ראיון בזום שבוע שעבר (מזכיר ותיק) והמראין אמר לי שמבחינתו אני עובר לשלב הבא ועדיין לא קיבלתי הודעה להירשם להדרכה, יש סיבה לדאגה ?
בירושלים כן כי זה עיר גדולה והם יכולים להסיט את החרדים לאזורים לא חרדיים ולהיפך (אני הייתי פעם קודמת בקרית יובל ואני גר בצפון ירושלים), אבל בערים קטנות יותר הם מעדיפים לא להשים חרדים באזוריים חרדיים מחשש לזיופים, כך אמר לי מנהל ועדה אזורית.כנל אני בירושלים
הם עושים את ההדרכות ברמת אפעלועדת דן, ואגב למישהו יש מושג איפה הם עושים את ההדרכות ?
נראה לי שבכלל עדיין לא נפתחה האופציה להירשם להדרכה
חברה שלי הייתה בראיון פרונטלי ומיד אחר כך נתנו לה להירשם להדרכה בתאריכים בסוף אלולהם עושים את ההדרכות ברמת אפעל
כרגע יש להם 3 מועדים - כל אחד יותר גרוע מהשני !
או בצום גדליה
או ביום שישי שבין יום כיפור לסוכות
או בחול המועד .
התמלאו התאריכים באלולחברה שלי הייתה בראיון פרונטלי ומיד אחר כך נתנו לה להירשם להדרכה בתאריכים בסוף אלול
רק תהילים !מה יש לי לעשות עם זה שלא קיבלתי הודעה ? או שאין עדיין סיבה לדאגה ?
אם לדעתך עברת את הראיון בהצלחה אין סיבה לדאגה, תקבל עדכון לקראת ההדרכהמה יש לי לעשות עם זה שלא קיבלתי הודעה ? או שאין עדיין סיבה לדאגה ?
בהחלט זה גם יעזוררק תהילים !
לקרוע שערי שמיים !
ברמת אפעל.ועדת דן, ואגב למישהו יש מושג איפה הם עושים את ההדרכות ?
אין מה לדאוגועדת דן, ואגב למישהו יש מושג איפה הם עושים את ההדרכות ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: