1. בפעם שעברה לא נתנו (על אף הגבלות הקורונה דאז, לכאורה ק"ו שהיום לא)1. מי שזאת פעם ראשונה שלו, יש לו אפשרות לעבור את הראיון בזום?
2. בפגישה פרונטלית הזמנים פחות או יותר מדוייקים, או שבדרך כלל יש המתנה וכאלה?
לי לא נתנו...... הייתי צריך ללכת פיזית1. מי שזאת פעם ראשונה שלו, יש לו אפשרות לעבור את הראיון בזום?
שאלו אותי 6 או 7 שאלות מהחומר...בזום?
שואלים פרטים ואם אהבתם את העבודה
לבדוק שאתם לא מטעם מפלגה
ואם יש רכב
ופלאפון כשר
ועוד שני שאלות מקצועיות
ומסבירים שיש מבחן עם לומדה וזהו
בהצלחה לכולם
אם זה פעם ראשונה זה נראה לי הגיונילא קיבלתי עדיין זימון לראיון הגיוני?
כנראה אתם חדשיםשאלו אותי 6 או 7 שאלות מהחומר...
2. היה לי ראיון ביום שישי בשעה 12 בבית שמש (וועדת יהודה) הקדמתי בחצי שעה והם פשוט היו משועממים ותוך 6-7 דקות הייתי כבר בחוץ1. מי שזאת פעם ראשונה שלו, יש לו אפשרות לעבור את הראיון בזום?
2. בפגישה פרונטלית הזמנים פחות או יותר מדוייקים, או שבדרך כלל יש המתנה וכאלה?
ועדת יהודה הקימה שלוחה בבית שמש?2. היה לי ראיון ביום שישי בשעה 12 בבית שמש (וועדת יהודה) הקדמתי בחצי שעה והם פשוט היו משועממים ותוך 6-7 דקות הייתי כבר בחוץ
כן, חדש!ועדת יהודה הקימה שלוחה בבית שמש?
כך לי נאמר מהוועדה המרכזית.האם למישהו יש מידע אם גם עכשיו הולכים לפתוח?
בזום או פרונטאלי?(היינו פעם ראשונה או שנייה)?היה לי עכשיו ראיון הוא שאל אותי שלוש שאלות מהחומר שמתוכם שניים לא ידעתי בכל מקרה הוא אמר לי שהוא מעביר אותי הלאה, ראיון של דקה.
גם לי בזום. ושאלו.בזום או פרונטאלי?(היינו פעם ראשונה או שנייה)?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: