כןמישהו עשה כבר את המבחן על הלומדה?
זה אותו מבחן לכולם???למי שחושש מהמבחן, קלי קלות (לקח לי 5.5 דקות),
יש 45 דקות למבחן, ניתן לחזור אחורה ולתקן, 20 שאלות אמריקאיות.
צפה בקובץ המצורף 1185320צפה בקובץ המצורף 1185321צפה בקובץ המצורף 1185322צפה בקובץ המצורף 1185323צפה בקובץ המצורף 1185324צפה בקובץ המצורף 1185325צפה בקובץ המצורף 1185326צפה בקובץ המצורף 1185327צפה בקובץ המצורף 1185328צפה בקובץ המצורף 1185329צפה בקובץ המצורף 1185330צפה בקובץ המצורף 1185331צפה בקובץ המצורף 1185332צפה בקובץ המצורף 1185333צפה בקובץ המצורף 1185334צפה בקובץ המצורף 1185335צפה בקובץ המצורף 1185336צפה בקובץ המצורף 1185337צפה בקובץ המצורף 1185338צפה בקובץ המצורף 1185339
כנראה שלאזה אותו מבחן לכולם???
מישהו שמקבל כסף על הפעלת האתרמה הציון שעובר?
למה צריך לעשות את כל ההרשמה מחדש למזכיר שהיה בעבר?
לאזה אותו מבחן לכולם???
בסופו של דבר קחו בחשבון שאתם הבעלי בתים האמיתייםטוב השינויים מפעמים קודמות ששמתי לב
1 היו"ר מזהה את חברי הוועדה ולא המזכיר
2 צריך להגיע בשש בבוקר ולא בשש וחצי (שעה לפני פתיחת הקלפי)
3 בקלפי נגישה מיוחדת צריך להניח על שולחן הוועדה הנחיות לבוחר עם לקות שמיעה
4צריך לבדוק את הפתקים בכוורת אחת לשעה ולא מידי פעם
5 כבר מפעם קודמת צריך לציין את שעת ההצבעה בספר הבוחרים הכתום עם המחיקות
6 גם מזכיר וגם חבר ועדה יכולים לזהות חבר ועדה שמבקש להצביע
אלפון המחיקות הוא באחריות של מזכיר שני אז ודאי שלא אמור להגיע לחבר ועדהבסופו של דבר קחו בחשבון שאתם הבעלי בתים האמיתיים
לרוב, חברי הועדה לא מודעים לחוקים ואין להם מושג אילו מהתפקידים שייכים להם ואילו מוטלים על המזכיר ככה שתוכלו להפיל עליהם מה שתרצו
(אני בד"כ מעדיף לקחת את הדברים החשובים על עצמי, בודאי משהו כמו אלפון המחיקות כי בסופו של דבר האחריות היא עלי ואני זה שצריך לסיים את היום במהירות האפשרית ובצורה הטובה ביותר)
@Tuki הסתדר?!
הלוואיויש בכל קלפי שני מזכירים (אמור להיות)
גם אניהלוואי
בפעם הקודמת הייתי לבד על 700 מצביעים ו90 אחוז הצבעה
אתה יכול לבקשהאם יש אפשרות לסדר לעצמי קלפי באיזור חרדי?
או שיכול להיות שאמצא את עצמי בקלפי חילונית לגמרי?
אז מה למעשה?אתה יכול לבקש
להתחייב אף אחד לא יתחייב
כבר כתבו עשרות פעמיםקולטים נרשמים באותו מקום??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: