ההרשמה בהתחלה כמו מזכיר בראיון מבקשים להיות קולטאיך נרשמים להיות קולט ומה אופי התפקיד? השעות?
השעות בין 8 בערב בערך 3-4 לפנות בוקר
ההרשמה בהתחלה כמו מזכיר בראיון מבקשים להיות קולטאיך נרשמים להיות קולט ומה אופי התפקיד? השעות?
ונתנים אפילו למי שלא היה מזכיר אם פעםההרשמה בהתחלה כמו מזכיר בראיון מבקשים להיות קולט
השעות בין 8 בערב בערך 3-4 לפנות בוקר
רק שאנשים ידעו שבנטו זה 1709 ועוד כמה אגורותנכון לפעמים קודמות זה 2400 ברוטו מגיל 21
אינני יודע האם הפעם שינו או לא
וקולט עובד מ8-9 עד 2-4 ויוצא למעלה מ140 שחרק שאנשים ידעו שבנטו זה 1709 ועוד כמה אגורות
כי יש לזה מס גבוה ואין בזה זיכוי מס וכד'
ושמחשבנים לפי שעה שזה מ6:30 בוקר עד 12 בלילה
18 שעות לא כולל קורס לפני שזה בערך 4 שעות
וראיון שזה 10-15 דק' ועוד מבחן במחשב וכו'
יוצא בערך 70 לשעה
ותורידו מזה נסיעות ואוכל שלא משלמים למזכירים
אני מאמין שהרבה מאד אנשים היו שמחים לעבוד בעבודה שבה לאחר 22 שעות הם יוצאים עם 1700 ש"ח. כמובן שלא פונים לאלו שבכל מקרה מרוויחים סכום כזה ביום...רק שאנשים ידעו שבנטו זה 1709 ועוד כמה אגורות
כי יש לזה מס גבוה ואין בזה זיכוי מס וכד'
ושמחשבנים לפי שעה שזה מ6:30 בוקר עד 12 בלילה
18 שעות לא כולל קורס לפני שזה בערך 4 שעות
וראיון שזה 10-15 דק' ועוד מבחן במחשב וכו'
יוצא בערך 70 לשעה
ותורידו מזה נסיעות ואוכל שלא משלמים למזכירים
22 שעות לא כולל הזמן של הנסיעותאני מאמין שהרבה מאד אנשים היו שמחים לעבוד בעבודה שבה לאחר 22 שעות הם יוצאים עם 1700 ש"ח. כמובן שלא פונים לאלו שבכל מקרה מרוויחים סכום כזה ביום...
הזמן של הנסיעות תלוי במרחק מהמרכז האזורי, והמחיר של הנסיעות תלוי בשאלה אם יש לך רכב או לא.22 שעות לא כולל הזמן של הנסיעות
וראיון
ומבחן במחשב
ולקיחת החומר יום קודם
ומתוך ה1700 צריך להוריד על נסיעות איזה 100-200 ש"ח
ועבודה של 18 שעות ברצף ללא הפסקה
)
אני אישית הייתי כמה פעמים
ואם הסכום ישאר אותו דבר נשקול לעזוב את המקצוע
חובה?
- השכרת רכב 200 ש"ח ליום + דלק 80 ש"ח
לרוב המקומות אי אפשר טכנית להגיע בלי רכב.חובה?
מי שאין לו רכב, והוא מזכיר יחיד - חייב בדרך כלל לקחת רכב בשעות הלילה, כדי להגיע עם החומר לוועדת הבחירות האזורית ולחזור משם, בשעות שכבר אין אוטובוסים...חובה?
אם רק אני אתה צודק אבל יש עוד הרבה כמוניאני בטוח שאנשי ועדת הבחירות המרכזית ממש לא יהיו בלחץ אם תעזוב את המקצוע...
בטח זו הסיבה שהאשכול הגיע לעשרה עמודים עוד לפני שההרשמה למזכירי קלפי נפתחה...אם רק אני אתה צודק אבל יש עוד הרבה כמוני
ולאט לאט תראה עוד תגובות כאלה
קולט זה אותה משכורת?וקולט עובד מ8-9 עד 2-4 ויוצא למעלה מ140 שח
1400 נטוקולט זה אותה משכורת?
טוב אצלינו זה קצת הרבה שונהלהלן החישוב שיצא לי בפעם הקודמת שעבדתי בתור מזכיר :
סה"כ 34 שעות + 280 ש"ח
- למידה במחשב 5 שעות
- מבחן 1 שעה
- ראיון כולל נסיעות 4 שעות
- נסיעה יום שישי לפני הבחירות לקחת את החומר 4 שעות
- יציאה לקלפי בבוקר הבחירות 6:00 בבוקר, חזרה הביתה אחרי קליטה 01:30 לפנות בוקר סה"כ 20 שעות.
- השכרת רכב 200 ש"ח ליום + דלק 80 ש"ח
42=1709-280/34
בשביל 42 שקל לשעה יש עבודות יותר קלות ...
ו... כן ועדת הבחירות מאוד תצטער על כל אחד שיעזוב, יש מחסור עצום במזכירים.
תחכה שיפטרו אותך וכך תוכלו לקבל גם פיצויים22 שעות לא כולל הזמן של הנסיעות
וראיון
ומבחן במחשב
ולקיחת החומר יום קודם
ומתוך ה1700 צריך להוריד על נסיעות איזה 100-200 ש"ח
ועבודה של 18 שעות ברצף ללא הפסקה
)
אני אישית הייתי כמה פעמים
ואם הסכום ישאר אותו דבר נשקול לעזוב את המקצוע
אבל היה את הברדס הזה שהיו חייבים ללבוש?שנה שעברה הייתי מזכירת קלפי בקלפי קורונה. עבדתי רק 13 שעות ולא עשיתי כלום חוץ מלהקים אוהל אחד של קלפי קורונה. ועל זה 1700 שח. בלי עין הרע!
אבל אני כזה טוב שם ואין סיכוי שיפטרו אותיתחכה שיפטרו אותך וכך תוכלו לקבל גם פיצויים
ואולי גם אבטלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: