אם את מכוונת גבוה, אנגלית תמיד נשמעת יותר טוב ובמיוחד כשזה מחובר ככ יפה וכל שכן כשהמשמעות באנגלית יותר נכונה מאחותה העברית..שלום,
הגיע הזמן לקחת ברצינות את המיתוג לעצמי,
אני מתלבטת בין שתי השמות,
הקונספט שאני רוצה לשדר שהעיצוב או ספצ' עם רמת גימור מושלמת
בקיצור עיצוב ברמה גבוהה...
אשמח מאוד לחוות דעתכם/ן
תודה מראש!
אז זה בעייתי לקרוא לעצמי מותג בעיצוב?שימי לב שיש משרד שהיה נקרא מותג בפרסום.
(אם אני לא טועה, היום הוא נקרא רק מותג)
אני חושבת שלא כדאי. מקורי זה וודאי לא, מזכיר אותם יותר מידי.אז זה בעייתי לקרוא לעצמי מותג בעיצוב?
תועלת ללקוחות אפשר להכניס בסלוגן לא?אולי באסטרטגיה לכוון יותר לתועלת של הלקוחות, למה הם צריכים עיצוב ספץ ?
גם בשם אפשר,תועלת ללקוחות אפשר להכניס בסלוגן לא?
א"א אפשר לפסול לגמרי שאין צורך בעיצוב ברמה גבוהה, מודעות שמעוצבות כמו שצריך מושכות יותר, מנסיון.אולי באסטרטגיה לכוון יותר לתועלת של הלקוחות, למה הם צריכים עיצוב ספץ ?
מזכיר לי את ארטליינר...תהיליינר
אולי משהו עם "טיק" או "תיק"?תהילה קרואני TK
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: