נשמע נפלאבטוח שיש,
לאדות בצל, כשמזהיב לפרוס את העגבניות לפרוסות להניח מעל הבצל,
להוסיף רסק עגבניות (או קטשופ), מלח, פלפל שחור, מעט סוכר.
אם אוכלים אצלכם עלי פטרוזילה או שום שמיר אז ניתן להכניס.
להוסיף מעט מים שיכסו את העגבניות.
להניח מעל הבלילה את המושטים,
אם מתחשק לך להוסיף שעועית מבושלת מקופסת שימורים או גרגירי חומוס טעים כאן מאד!!
ולבשל על אש בינונית כ חצי שעה עד 45 דקות.
לכבות ולהשאיר המכסה פתוח כמה דקות.
בתאבון!
לדעתי לא,עדיף לאפות את המושטים עם כל הנ"ל מאשר לבשל.
שכחתי פרט חשוב: כף פלפל שחור ואם אוהבים חריף אז להוסיף פרוסות פלפל חריף…אני מכינה המון
לאדות את העגבניות עם שומים שלמים ופרוסות לימון ללא קליפה (כמה? כמה שבא לך..) עם מעט שמן זית עד להתרככות
לערבב בכוס חצי כוס שמן זית+2 כפות פפריקה+כף גדושה כמון + כפית כורכום + כפית מלח -תגדילי כמויות בהתאם לכמות ירקות/מושטים.
אחרי שהירקות רכים מזיזים לצד אחד של הסיר ושופכים את השמן עם התבלינים עד שמבעבע היטב (שלב חשוב לפתיחת התבלינים וחיזוק הטעם) ואז לערבב הכל לבשל כמה דקות ולהוסיף כוס מים - או יותר בהתאם לכמות הדגים
להכניס את הדגים לפזר מעל כוסברה/פטרוזיליה/שמיר
לבשל על אש נמוכה עוד כ20 דק׳
טעים מאוד מאוד!
אני העליתי כאן מתכון עם עגבניותאין לי הרבה ניסיון בהכנת מושטים ויש לי כרגע בבית הרבה עגבניות בשלות, אשמח לעשות שידוך מוצלח בינהם...
יש מצב למתכון טוב וטעים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: