מניסיון אישי?לא הזכירו פה את סימה נחום
מורה מומלצת, נעימה, סבלנית, מקצועית
לא מורחת שיעורים
בחיים לא הרימה עלי צעקה או גערה בי (כמו שמורות אחרות עושות והבנות יוצאות מהשיעורים בוכות)
זאת היה נקודה מאוד חשובה אצלי ובררתי עליה הרבה
עברתי טסט ראשון
מכירה מחברות, חפשי חברים אחרים.משהי מכירה את מרים?
זה שיעור כפולמשהי מכירה את מלי בוהדנה?
היא לוקחת לשעה וחצי 240 זה היגיוני?
חייבת לציין שלמדתי אצל אילה אלטר. מורה מדהימה, אנושית, סבלנית. קיבלתי הרגשה טובה בשיעורים. הוציאה לי את כל הפחד...
ועברתי בזכותה טסט ראשון..
מי שרוצה לדעת עוד שתפנה אלי בפרטי..
היא לוקחת כמו כולם היום המחיר הוא 320 לשיעור כפול. היא עובדת רק בכפולים. היא לוקחת מבני ברק מאבוחצירא ויוצאת לשיעור לאזור של הטסטים.כמה היא לוקחת?
והיא בבני ברק?
זה יקר מהרגיל 150 הכי יקר שאני מכירה לשיעורהיא לוקחת כמו כולם היום המחיר הוא 320 לשיעור כפול. היא עובדת רק בכפולים. היא לוקחת מבני ברק מאבוחצירא ויוצאת לשיעור לאזור של הטסטים.
מה המספר שלה?חייבת לציין שלמדתי אצל אילה אלטר. מורה מדהימה, אנושית, סבלנית. קיבלתי הרגשה טובה בשיעורים. הוציאה לי את כל הפחד...
ועברתי בזכותה טסט ראשון..
מי שרוצה לדעת עוד שתפנה אלי בפרטי..
מרים פוגל לא מכירהמה אתם אומרות על מרים פוגל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: