המוכשר !!!
משתמש מקצוען
בדיוקממה שנראה באישור נתוני ההעסקה יש 12 גמולים+8.75 כפל תואר.
מתחת לטבלה כתוב שסה"כ גמולים לשכר 20.75
היא עשתה 12 גמולים
אבל לשכר יש 20.75
בדיוקממה שנראה באישור נתוני ההעסקה יש 12 גמולים+8.75 כפל תואר.
מתחת לטבלה כתוב שסה"כ גמולים לשכר 20.75
אם את אמורה להיכנס לאופק חדש בשנה הקרובהאני עובדת בחנ"מ אין לי כרגע תלוש כי עדיין לא עידכנו לי במשכורת את הBA רק בחודש הבא
אז כרגע אני יכולה לעשות עוד 4 גמולים?
ומשהו יודע לאמר לי באיזה דרגה לפי הנתונים שלי אני אכנס לאופק חדש?
כי אנחנו עוד מעט נכנסים לאופק וחשוב לי לדעת איזה דרגה זה יהיה
תודה
א. לפי מה שהבנתי היא עובדת רק אין עדיין תלוש עם ב.א. כי זה חדש או שאני טועה @ברוך אתה ?לא בטוח שאין טעם לעשות עוד גמולים.
א. אם היא כרגע לא עובדת משה"ח, ותיכנס בשנה הבאה למשה"ח- חישוב הדרגה נעשה מרגע הכניסה למשה"ח, ולא ממרץ של השנה הקודמת.
ב. גם אם היא כן עובדת של משה"ח כרגע או שהיא שנשארת בעמותה- למיטב הבנתי הם יכולים להכניס להמרה גמולים שנעשו עד תחילת השנה.
כדאי מאד לברר
יכול להיות המון מרמורים סתמיים ואינני מדבר עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@בחיפוש הנה דוגמה קלאסית של מרמור ללא ידיעת הנתונים האמיתיים
(ולא בדווקא אני מתכוון את @מה שאני אלא מה שהיא כותבת זה דוגמה לכאלו שמתמרמרות על סתם)
משרד החינוך לא רוצה שמורות יקבלו שכר זניח
ולכן באם הדרגה יוצאת מאוד נמוכה אז יש השלמה למינימום שהם מקבלות גם לפני התעודות והוותק וכו'
ואז כשהם מקבלות את הב.א. והגמולים הם לא מבינות למה השכר לא עלה (במקום להגיד תודה על התשלום הגבוה עד היום)
וזה גורם למרמור וכעס וכו' וכו'
ויש עוד כאלו המון דוגמאות
הבנתם נכון אני עובדת, רק עדיין לא עידכנו את הBAא. לפי מה שהבנתי היא עובדת רק אין עדיין תלוש עם ב.א. כי זה חדש או שאני טועה @ברוך אתה ?
וגם אם היא תכנס שנה הבאה כעובדת חדשה אז היא תקבל דרגת אופק בסיסית וההמרה היא רק לאלו שכבר עובדים במערכת
ב. אם הגמולים ירשמו במשרד החינוך לאחר חודש 3 אי אפשר יהיה להכניס אותם
הפיטורים השנתיים הם ממש לא בגלל כדי לחסוך חופשים וותק כי זה לא עומד במבחן המציאות והחוקיות ואפשר גם לא לשלם וותק גם ללא פיטורים למי שלא חושש מהחוק ואין צורך לפטר בשביל זהיכול להיות המון מרמורים סתמיים ואינני מדבר עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מדבר על עושק רשמי שקיים ככשל מובנה ולא ככשל מקומי חד פעמי במערכת!!!
(הדוגמא שהכרתי אישית מזמן, זה השעות התנדבות והפיטורין כל כמה חודשים כדי לחסוך חופשים וותק).
בלמעלה מ120 פניות שקיבלתי כאן נחשפתי לעוד המון עוולות. (אכן יש גם כמה בודדים שמקטרים ללא עובדות שמבססות חשד סביר למעשה פלילי).
אז נא לא להתלות במקרים כאלו בשביל להלבין את מסת העברות הפליליות שמבוצעות במערכת!!!
במדה והיית רוצה והיה לך תקן קודם היית יכולה להיכנס עם התחייבותברמה עקרונית נכנסו כבר השנה
הבנתם נכון אני עובדת, רק עדיין לא עידכנו את הBA
ובעיקרון כבר נכנסו לאופק רק בגלל שה BA לא היה מעודכן לי עדיין לא נכנסתי
כך שאני חושבת שכבר לא אוכל לעשות את ה4 גמולים?
סתם לסקרנות זה היה מעלה לי את הדרגה באופק ה4 גמולים? ולאיזה?
אני אישית מדבר על מקרה שהכרתי של סייעת בגן חינוך מיוחד (שכידוע לא לוקה בתקצוב חסר) ששלוש שנים הייתה על תקן מילוי מקום כדי לא לשלם חופשים.הפיטורים השנתיים הם ממש לא בגלל כדי לחסוך חופשים וותק כי זה לא עומד במבחן המציאות והחוקיות ואפשר גם לא לשלם וותק גם ללא פיטורים למי שלא חושש מהחוק ואין צורך לפטר בשביל זה
הסיבה היחידה שמפטרים היא היות וכל שנה מקבלים אישור על התקנים ממש בתחילת שנה עם בכלל ולכן במדה ומשרד החינוך יצמצם כיתות כמו בשנה האחרונה וכנראה גם הקרובה והבעלויות לא יוכלו לפטר ולכן הם שולחים פיטורים לפני ה31/5 כדי לכסות את עצמם במקרה ויצמצמו להם כיתות והם אכן יצטרכו לפטר
ויש המון שמקטרים וממורמרים סתמיים ללא שום עובדות מבוססות
יש לך תקן של מורה או גננת ואת מדווחת במשרד החינוךאם נאמר לי ע"י המקום בו עשיתי את הגמולים שהם דווחו כבר לפני כמה חודשים ואני לא רואה את זה בתיק האישי למי אני צריכה לפנות?
מדובר על 10 גמולים שסיימתי כבר בסוף 21...
עד השנה גני ילדים עוד יותר חסר מבתי ספר שכידוע היו מתוקצבים מוסמך 12 ולא לפי פרופילאני אישית מדבר על מקרה שהכרתי של סייעת בגן חינוך מיוחד (שכידוע לא לוקה בתקצוב חסר) ששלוש שנים הייתה על תקן מילוי מקום כדי לא לשלם חופשים.
לא מכיר מקרים אחרים ולכן לא יכול להתייחס אליהם.
ברור שהיא כבר עובדת (לא סתם יש לה וותק) התכוונתי למצב שבו היא עוברת מהעסקה ע"י עמותה להעסקה ישירות ע"י משה"ח.א. לפי מה שהבנתי היא עובדת רק אין עדיין תלוש עם ב.א. כי זה חדש או שאני טועה @ברוך אתה ?
וגם אם היא תכנס שנה הבאה כעובדת חדשה אז היא תקבל דרגת אופק בסיסית וההמרה היא רק לאלו שכבר עובדים במערכת
ב. אם הגמולים ירשמו במשרד החינוך לאחר חודש 3 אי אפשר יהיה להכניס אותם
באופק חדש תואר שני נותן תוספת של 5% למשכורת.@המוכשר !!!
אוהו תודה על העזרה זה היה ממש חשוב לי
אני חושבת אם ללמוד תואר שני MA ואני לא יודעת אם זה משתלם באופק כמה זה יוסיף לי?
יעלה אותי בדרגה לאיזה דרגה?
אשמח לדעת ותודה רבה
לא נכון,הפיטורים השנתיים הם ממש לא בגלל כדי לחסוך חופשים וותק כי זה לא עומד במבחן המציאות והחוקיות ואפשר גם לא לשלם וותק גם ללא פיטורים למי שלא חושש מהחוק ואין צורך לפטר בשביל זה
הסיבה היחידה שמפטרים היא היות וכל שנה מקבלים אישור על התקנים ממש בתחילת שנה עם בכלל ולכן במדה ומשרד החינוך יצמצם כיתות כמו בשנה האחרונה וכנראה גם הקרובה והבעלויות לא יוכלו לפטר ולכן הם שולחים פיטורים לפני ה31/5 כדי לכסות את עצמם במקרה ויצמצמו להם כיתות והם אכן יצטרכו לפטר
ויש המון שמקטרים וממורמרים סתמיים ללא שום עובדות מבוססות
עם תיק במשרד החינוך כך שזה לא הבעיהיש לך תקן של מורה או גננת ואת מדווחת במשרד החינוך
כי יש נוהל חדש שלסייעות לא מעדכנים גמולים
ממליצה לפנות בפורטל, עם סמל ההשתלמות.אם נאמר לי ע"י המקום בו עשיתי את הגמולים שהם דווחו כבר לפני כמה חודשים ואני לא רואה את זה בתיק האישי למי אני צריכה לפנות?
מדובר על 10 גמולים שסיימתי כבר בסוף 21...
יש פה סלט בין שני דברים:לא נכון,
לביה"ס יש סל שעות ונוח לרשת מאד לתת אותן אפקטיביות ולהרויח את כל השאר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: